Little Shop of Horrors

Av: 
Howard Ashman og Alan Menken
Spilleperiode
22. feb to 6. apr
Neste forestilling
tor 22.02.2024 18:00

Velkommen til den legendariske kultmusikalen! 

Er du klar for en musikal full av humor, skrekk og med en kjøttetende plante på jakt etter verdensherredømme, i hovedrollen? Velkommen til den legendariske kultmusikalen Little shop of horrors!

Anbefalt aldersgrense 10 år.

Little Shop Of Horrors har slukt hjertene til teaterpublikum i over 30 år, og er med det en av Off-Broadways lengst spilte musikaler.

Her blir det rock, doo-wop og motown-rytmer med hits som Skid Row, Somewhere That’s Green og Suddenly, Seymour. Vi gleder oss til å ta deg med på en skrekkelig morsom helaften når vi åpner dørene inn til Mushniks blomsterbutikk 22. februar.

I Little Shop Of Horrors møter vi Seymour, en nerdete helt med et hjerte av gull. Han jobber i Mushniks blomsterbutikk i slummen. Seymours liv snus på hodet når han en dag kommer over en plante helt utenom det vanlige; den synger blues og den vil ha blod! Seymour inngår en pakt med planten for å oppnå suksess og vinne hjertet til drømmejenta, Audrey. Men plantens stadig økende appetitt på blod leder Seymour inn i en farlig spiral av hendelser han ikke kan kontrollere.

Little Shop Of Horrors har slukt hjertene til teaterpublikum i over 30 år, og er med det en av Off-Broadways lengst spilte musikaler.  Det er Howard Ashman og Alan Menken, som står bak blant annet Skjønnheten og Udyret, Den lille havfruen og Aladdin, som er de kreative geniene bak Little Shop Of Horrors. Musikalen er basert på Roger Cormans lavbudsjettsfilm med samme navn fra 1960, gjenskapt i 1986 med blant annet Rick Moranis og Steve Martin i hovedrollene.

Når musikalen får sin premiere på Hålogaland Teater er det i regi av Morten Røsrud, som vi stiftet bekjentskap med gjennom Tante Grusom, Pitbull-Terje og kampen mot barnevernet og Tobias og dagen det smalt. For sistnevnte vant han Heddaprisen. Med seg har han Mari Lotherington på scenografi og kostymedesign, Håvard Hotvedt som musikalsk leder og Hege Holte Østbye som koreograf. Musikalen er oversatt til nordnorsk av eminente Mari Andreassen og Ragnar Olsen.  Med et skuespillerensemble i storform, ligger alt til rette for at publikum skal få svinge seg med i en skrekkelig gøyal og umoralsk fest på teatret.

Og vi advarer: Aldri gje planten mat!!!

KJØP BILLETT HER

Kreditering Little Shop of Horrors 

Illustrasjon: Liv Ragnhild Kjellman/ Hålogaland Teater

Talentprogram:

Sindre Arder Skildheim inngår i Hålogaland Teaters talentprogram, som er støttet av Talent Norge og Sparebank1 Nord-Norge Samfunnsløftet.

Logo Samfunnsløftet og Talentnorge

Regissør
Morten Røsrud
Scenograf og kostymedesign
Mari Lotherington
Figurdesign
Mari Lotherington og Martin P. Robinson
Musikalsk leder
Håvard Hotvedt
Koreograf
Hege Holte Østbye
Lysdesigner
Øystein Heitmann
Lyddesigner
Jim-Oddvar Hansen
Dramaturg
Kjersti Gulliksrud
Dukkekonsulent
Kirjan Waage og Gwendolyn Warnock
Manus og sangtekster
Howard Ashman
Musikk
Alan Menken
Nordnorsk oversettelse
Mari Andreassen og Ragnar Olsen