Jørn-Bjørn Fuller-Gee

Skuespiller

Jørn-Bjørn er fast ansatt skuespiller ved Hålogaland Teater, og debuterte med en av hovedrollene i Hunden i høyet. Nylig spilte han i Sønnen og Mannen i Drøm om høsten av Jon Fosse, Blå åker, og publikumssuksessen Faren. Du så ham sist før jul 2020 i farsen Familien som kunne snakke om alt, av den danske dramatikeren Christian Lollike.

Han har blant annet vært å se som Osvald i Gjengangere, Cliff Bradshaw i Cabaret, Jan Baalsrud i Over Grensen, Romeo og Julie, Bør Børsson jr., Hamsuns feber, Sprengt og Grensen av Jo Strømgren.

Fra 2011-16 var han ansatt ved Kilden teater- og konserthus, og var bl.a. å se i hovedroller som transvestitten Molina i Edderkoppkvinnens kyss, Doktor Proktor i Prompepulver, Gabriel Scott i Kilden og monologen Dr. Jekyll og Mr. Hyde

Han har over 60 forestillinger bak seg ved flere teatre i Norge, England og Canada, samt roller i tv-serier som Outlier på HBO, og ble nominert til Kanonprisen for filmen Rovdyr. Han er en del av Jo Strømgren Kompani hvor han sist spilte THERE på Den Norske Opera og Trøndelag Teater.