Kjøp gavekort på teater!

— Et godt minne er det fineste du kan gi. 

Å gi en teateropplevelse til noen du er glad i er stas. Nå er vårens program lansert og her er det mange fine julegaver.


Slik gir du teater som gave:
KJØP GAVEKORT HER Du bestemmer selv gavens størrelse og du kan skrive ut gavekortet eller sende det til en annen mottaker. Vårens program:
 

Lang dags ferd mot natt

Et av de ypperste amerikanske dramaene 

KJØP BILLETTER TIL EN LANG DAGS FERD MOT NATT HER


Det er fundamentale livsbetingelser som står på spill i Eugene O´Neills mektige Lang dags ferd mot natt, som har premiere på Scene Øst 12. januar. Historien utspiller seg over én dag og natt på familien Tyrones sommerhus. Ikke lenge etter morgensolens frembrudd, siver den dunkle tåka opp fra sjøen. Med tåka kommer anklagene, fortvilelsen og oppgjøret. Når dag går mot natt, truer den totale oppløsning. Og når teppet faller, er det meste tapt – eller finnes det håp om forsoning?   Stykket er en intens og intrikat skildring av en familie på vei mot undergangen - deres nådeløse oppgjør og fortvilte kjærlighet til hverandre. Teatersjef Egill Pálsson har regi og med Guri Johnson, Ketil Høegh, Sindre Arder Skildheim og Kim Jøran Olsen i rollene, kan vi vente oss inderlige karakterer og gnistrende samspill. Les mer...Tante Grusom

Norgespremiere på Tante Grusom, fra skaperen av Little Britain

KJØP BILLETTER TIL TANTE GRUSOM HER
PS! JULETILBUD PÅ UTVALGTE SPILLEDATOER


Mange av oss kjenner David Walliams fra komiserien Little Britain, men visste du at han også skriver barnebøker? Nå er det duket for norgespremiere på hans Tante Grusom på Hålogaland Teater. En fortelling proppfull av galskap og situasjonskomikk.  I Tante Grusom møter vi Stella som våkner opp fra koma etter en bilulykke som har tatt livet av foreldrene hennes. Nå er hun enearving av Saxby herregård, men hennes grusomme tante Alberta vil gjerne slå kloa i den. Sammen med sin bayerske ugle og med en rekke skitne triks forsøker hun med all sin makt å forhindre at Stella arver gården. Heldigvis får Stella hjelp fra overraskende hold! 

Regissør Morten Røsrud står bak forestillinger som Pitbull-Terje og kampen mot barnevernet og Tobias og dagen det smalt, begge nominert til Heddaprisen hvorav sistnevnte sto igjen som vinner. Les mer...  


PUSSYCATS

PUSSYCATS! —En delvis sann skrøne om å drømme stort! 

KJØP BILLETTER TIL PUSSYCATS! HER


Dette er den utrolige og delvis sanne historien om Norges første pop-hysteri! Fra Tromsø via Stockholm og ut i verden. Omgitt av hylende jenter, fest og løgner. Vi dikter videre på historiene, mytene og skandalene – og gir deg en ellevill musikalsk skrøne om Norges største pop-ikoner. Les mer... 


 


GI DRAMAKORTET I GAVE

Dramakortet kan bli din redning når du er ute etter en personlig gave med mening. Med Dramakortet kan man gi Hålogaland Teater i gave til noen som da får glede av det i et helt år. Les mer...

NB: Det er IKKE mulig å kjøpe selve Dramakortet til andre enn deg selv fordi det må være knyttet til en personlig kundekonto for å kunne hente ut billetter. Du kan enkelt kjøpe et gavekort på 1400,- (Voksen) eller 700,- (Ung) som kan brukes på et Dramakort.

KJØP DRAMAKORTET SOM GAVE MED ET GAVEKORT HER
Underground birds

—Et moderne epos om flukt og lidelser i et kriserammet samfunn 

KJØP BILLETTER TIL UNDERGROUND BIRDS HER


Med utgangspunkt i en av Shakespeares skjulte tekster tar forestillingen Underground Birds oss med tilbake til “Evil May Day” i England i 1517. Britiske opprørere tar til gatene i protest mot fremmedarbeidere og utlendinger. Protestene ender i påtenning av hus og bedrifter, og i drap. I forestillingen følger vi en av de britiske opprørerne som etter å ha marsjert mot innvandrerne selv drives på flukt som ettersøkt. Med på reisen er en kvinne – et av hans tidligere ofre under protesten.  Sammen legger den usannsynlige duoen ut på en reise hvor temaene immigrasjon, flukt, og sannhet utfordres.   

På scenen står 15 skuespillere fra Frankrike, Israel, Norge, Italia, Tyskland og Afghanistan. De afghanske skuespillerne, medvirker på video fra sine skjulesteder. Etter at Taliban kom til makten, ble de drevet på flukt for deres kunstneriske fokus på kvinner og barns rettigheter. Les mer... 


 

Karius og Baktus

Karius og Baktus 

KJØP BILLETTER TIL KARIUS OG BAKTUS HER


Torbjørn Egners klassiker for barn har begeistret oss siden 1940-tallet. Nå skal endelig en ny generasjon barn få møte tanntrollene på Hålogaland Teaters store scene. 

Katrine Strøm har skapt banebryterne teater for barn og unge i en årrekke. Når hun nå skal gi seg i kast med en av våre store kulturskatter, garanterer vi energisk, musikalsk og rampete teater for de minste. Les mer... Mistero Buffo
 

Gjensyn med Kristian Figenschow i Mistero Buffo 

KJØP BILLETTER TIL MISTERO BUFFO HER


Et hvert teater med respekt for seg selv har sin egen gjøgler. På Hålogaland Teater heter gjøgleriets mester Kristian Fr. Figenschow.  

Sist gang Kristian boltret seg med gjøglermonologene til den italienske teaterlegenden Dario Fo, skapte det stor begeistring blant både publikum og anmeldere. Nordlys utnevnte Kristian til Mirakelmannen og NRK beskrev forestillingen som Et skred av latter. Nå fortsetter vennskapet med denne monologen, som har blitt spilt over hele verden til stor glede i flere tiår. Les mer...
 

Hør a dagbok

Hør'a dagbok -  En hiphop-musikal for hele familien! 

KJØP BILLETTER TIL HØR'A DAGBOK HER


Nansi er ikke så god i norsk. Hun får tips om å begynne å skrive dagbok – akkurat som han i En pingles dagbok – og går motvillig med på det. Egentlig har hun annet å gjøre. Nansi drømmer nemlig om å bli Norges største rap-stjerne!

Hør'a dagbok er en historie om å være ny i Norge. Om en sterk og kul jente som er full av pågangsmot og minst like tøff som mobberne i klassen. Hun er småfrekk og stor i kjeften, og stiller alltid opp for de svake. 

Forestillingen er produsert av Riksteatret i samarbeid med Hålogaland Teater og Oslo Nye Teater.  

Les mer... 


relæxt logo

Relæxte forestillinger

Relæxte forestillinger er åpent for alle, men de er spessielt tilpasset for barn, voksne og familier som kan oppleve det som utfordrende å delta på ordinære forestillinger. Les mer våre relæxte forestillinger her.

Vi tilbyr relæxte forestillinger på følgende forestillinger og dager:


Tante Grusom
26. januar 18:00

PUSSYCATS! —En delvis sann historie om å drømme stort 
28. mars 20:00

Karius og Baktus
16. mai 17:00

Billetter til relæxte forestillinger kan kjøpes på nett eller ved å kontakte oss på kundeservice@ht.tr.no

 


Slik gir du teater som gave:
KJØP GAVEKORT HER Du bestemmer selv gavens størrelse og du kan skrive ut gavekortet eller sende det til en annen mottaker.