Jula blir RELÆXT i år!

Vi kan med glede melde at det blir jul på Hålogaland Teater også i år! 13.12. inviterer vi til en relæxt visning av SNØFALL.

Teatrets RELÆXT-satsing startet med et ønske om å gjøre den store, årlige juleforestillinga til en felles tradisjon for HELE Tromsøs befolkning. I 2021 inviterte vi til en flunkende ny juleforestilling: Snøfall, kjent for mange som NRKs mest populære julekalender gjennom tidene. Dessverre ble den et offer for pandemien. I år prøver vi på nytt og håper at du vil komme!
 


Klikk her for å kjøpe billetter på nett (velg datoen 13.12).

Alternativt kan du sende oss en mail med dine behov til kundeservice@ht.tr.no så ordner vi billetter til deg.Dette kan du forvente av en RELÆXT visning

Tilbudet henvender seg spesielt til de som syns det er utfordrende å gå på ordinære forestillinger, som trenger tilpasninger eller som kanskje aldri har våget seg ut på kulturarenaer tidligere. På RELÆXT-visninger gjør vi noen tilpasninger: 

  • Det er helt åpent for å bevege seg inn og ut av salen.  
  • Det er lov å lage lyder, le, tikse og snakke om man har behov for det.  
  • Det vil være en “avkoblingssone” tilgjengelig ute i foajeen som kan brukes før, under og etter forestillingen.  
  • Det vil ikke bli helt mørkt i salen, men belysningen vil være dempet.  

Vi har også laget en visuell guide med god informasjon om forløpet i forestillingen, om de medvirkende på scenen og fasilitetene i teateret. Guiden er tilgjengelig både i digital form som man kan følge på sin egen mobil under forestillingen, og i papirform. Den kan skrives ut hjemme, eller man kan få en på teateret.

Vi gjør ellers ingen endringer i forestillingen og du får den samme opplevelsen som ved ordinære visninger - bare med garantert lave skuldre.

SE GUIDEN HER


Bestill billetter og fortell oss hva du ønsker

Hvis du eller noen du kjenner kunne tenke seg å se Snøfall den 13. desember, kan du nå sende oss en e-post med din bestilling. Vi vil også gjerne vite om du har noen spesielle ønsker angående plassering i salen eller om det er andre ting vi kan legge til rette for. Liker du for eksempel å sitte nært scenen eller trives du bedre når du sitter lenger unna? Vi kan få til det meste og vil gjøre så godt vi kan for at du skal få en fin opplevelse.

Priser: 320 (ordinær) / 270 (honnør) / 170 (student) / 150 (ungdom 15-20 år) / 210 (barn under 15) / 270 (gruppe på minst 10 personer)


Send oss en mail til kundeservice@ht.tr.no så ordner vi billetter til deg.


(Trenger du ikke tilrettelegging, og vil se forestillingen en annen dag? Da går du bare inn her og kjøper billett til en av de ordinære visningene. )
 

Hjertelig velkommen – og god jul!

Foto i header: Knut Åserud