Ta med en venn

Ta med en venn - vi spanderer billetten.

Å oppleve noe sammen. Sammen med familie, sammen med venner – sammen med andre. Bare være sammen. Dette står igjen som noe av det viktigste i livet etter neste to år med pandemi.

I et forsøk på å ta livet og hverdagen tilbake, har de største kulturinstitusjonene i Tromsø gått sammen om prosjektet «Ta med en venn». Vi – Nordlysfestivalen, Hålogaland Teater, Arktisk Filharmoni og Tromsø Internasjonale Filmfestival – har fått støtte fra Samfunnsløftet i Sparebanken Nord-Norge for å bidra til å bringe mennesker nærmere hverandre igjen.

«Ta med en venn» betyr at når du kjøper en billett til utvalgte forestillinger, konserter eller filmer fra de nevnte kulturinstitusjonene, vil du få en billett på kjøpet – for at du skal kunne ta med en venn som trenger det. Eller selv trenger å ta med en venn.

SNN samfunnsløftet logo


Slik fungerer det

Forestillingene som inngår i tilbudet er merket med "Ta med en venn"-logo. På Hålogaland Teater kan du bruke tilbudet på Min briljante venninne og Medea. Du velger priskategori til din egen billett og priskategorien "Ta med en venn" til ditt følge. Du kan bare bruke tilbudet én gang per forestilling.

  • Min briljante venninne er en helaftens opplevelse av de sjeldne. Den inkluderer en scenisk versjon av Elena Ferrantes nydelige fortelling om venninnene Lila og Elena i etterkrigstidens Napoli og servering av italienske fristelser i pausene. Dere kommer til å tilbringe totalt fem timer på teatret og vi lover å ta godt vare på dere, med mat, drikke og hyggelig samvær. Når du benytter "Ta med en venn"-tilbudet får din venn billetten gratis og betaler kun for serveringa.
  • Medea er Evripides mest kjente tragedie. Historien om den nådeløse Medea som dreper sine barn lar oss kikke inn i menneskesinnets aller mørkeste dyp. Hvordan kan vi forstå Medea som menneske, mor og kvinne? Med "Ta med en venn"-tilbudet kjøper du én billett og får én gratis. PS: Vi tror denne forestillinga vil egne seg perfekt som oppstart for dype samtaler mellom gode venner.

Lyst på en felles konsert- eller filmopplevelse?

Det gode fellesskapet i kulturopplevelser kan man aldri få nok av og nå får du virkelig muligheten til å fråtse. Våre venner har så mye fint på menyen at du kan få problemer med å velge. "Ta med en venn"-forestillinger er merket på våre partneres hjemmesider:

Spørsmål?

Du når oss alltid på kundeservice@ht.tr.no.