Dramakortet

Se så mye teater du vil!

Nå kan du kjøpe din egen gullbillett til teater! Dramakortet gir deg rett til én billett per forestilling hver dag i et helt år fra kjøpsdato. Alt dette og mye mer for kun 1400,- for voksne og 700,- for unge (alle under 25 år). (Prisendring fra 1.1.2024 dramakort voksen kr. 1.600,- / dramakort ung kr. 800,-)

KJØP DRAMAKORTET HER

KJØP DRAMAKORTET SOM GAVE MED ET GAVEKORT HER*

*Dramakortet er personlig og må kjøpes av den enkelte som skal eie kortet. Det er med andre ord IKKE mulig å kjøpe Dramakort til andre enn seg selv. Hvis du vil gi dramakortet i gave må du kjøpe det som et gavekort med personlig hilsen her.


 


HVA ER DET?
  • Dramakortet kan benyttes på alle teaterets egne produksjoner. Du kan ta ut billetter og se våre forestillinger så ofte du vil.
  • Du blir invitert til publikumsvisninger.

  • Du blir invitert til premierer og programlanseringer.

  • Du får mulighet til å kjøpe billetter før offisiell salgsstart.

KJØP DRAMAKORTET HER


DETTE TRENGER DU Å VITE

Her finner du alt du trenger å vite om ditt nye Dramakort

https://halogalandteater.no/billettinfo/dramakortet


VIL DU GI DRAMAKORTET I GAVE? LES DETTE FØRST!

Dramakortet kan bli din redning når du er ute etter en personlig gave med mening. Med Dramakortet kan man gi Hålogaland Teater i gave til noen som da får glede av det i et helt år. Spleisegave til rund dag, julegave eller kjærestegave - Dramakortet er så fleksibelt at det passer for alle.

VIKTIG! For å kunne gi Dramakortet i gave er må du kjøpe gavekort på 1400,- (Voksen) eller 700,- (Ung). Den som mottar gavekortet registrerer seg og kjøper sitt eget dramakort med dette

KJØP GAVEKORT HER