Se så mye teater du vil!

Kjøp Dramakortet her

Dramakortet er vårt tilbud til deg som er glad i teater, som elsker å utforske kunst og kultur og som verdsetter gode opplevelser sammen med venner og familie. Med Dramakortet kan du gå på teater så mye du vil, akkurat når du vil, gjerne med nytt følge hver gang.

HVA ER DET?

Dramakortet er et personlig medlemskap og knyttes til din profil i billettsystemet.

Ønsker du å gi et Dramakort i gave? Da kjøper du et gavekort på tilsvarende beløp som et dramakort koster, og så kan mottaker selv kjøpe et dramakort i sitt navn.

Gavekort kan du kjøpe her

Dramakortet er gyldig i ett år fra og med kjøpsdato, og fornyes automatisk etter 12 måneder*. Du vil motta en påminnelse på e-post og kan velge om du vil fortsette eller avslutte ditt medlemskap. Gyldig Dramakort må alltid tas med sammen med billett og legitimasjon når du kommer til forestilling.

  • Dramakortet koster kun kroner 1600,- og gjelder i 12 måneder fra kjøpsdato, uansett når på året du kjøper det. Dramakortet gir deg rett til én billett per forestilling per dag på alle våre forestillinger i Tromsø. **
  • Dramakort Ung koster kun kroner 800,- og kan benyttes av deg under 25 år (gjelder det året du fyller 25)
  • Dramakortet kan benyttes på alle teaterets egne produksjoner. 
  • Du blir invitert til publikumsvisninger.
  • Du blir invitert til programlanseringer.
  • Du får mulighet til å kjøpe billetter før offisiell salgsstart.
  • Dramakortet fornyes automatisk inntil du selv velger å avslutte abonnementet.

*Hvis du ikke er registrert med et gyldig bankkort i vårt billettsystem når kortet skal fornyes vil vi sende en e-post med betalingslenke for å fornye dramakortet. Årsaker til at du ikke er registrert med gyldig bankkort kan for eksempel være at dramakortet er betalt med gavekort eller at bankkortet ditt har utløpt. 

** Du kan hente ut dramakortbilletter på forestillinger frem i tid, men du må alltid passe på at du har et aktivt dramakort når du kommer til forestilling. Dramakortbilletter kan ikke overdras til andre. Skal du ikke benytte billetten avbestiller du den på din profil eller ved å ta kontakt med vår kundeservice.

Kjøp Dramakortet her

INSTRUKS: SLIK HENTER DU UT DRAMAKORTBILLETTER