Tre forestillinger for 750 kr!

Fyll høsten med spennende teateropplevelser til en god pris!

Å glede seg til én teaterforestilling er hyggelig, men å glede seg til tre er enda bedre! Med tilbudet “3x Scene Øst i høst” får du drama, humor og politisk brodd til en god pris. Tilbudet gjelder forestillingene Kjære Albert, Suffløren og Stein i lomma som spilles på Scene Øst i høst. 

Slik benytter du deg av tilbudet: 

Velg ønsket forestillingsdato og billettkategorien «3 ganger Scene Øst» på alle tre forestillingene. Når du har én billett til hver av de tre forestillingene i handlekurven kan betalingen gjennomføres. Du kan kjøpe tilbudsbilletter til flere enn deg selv. Hvis du for eksempel kjøper billetter til tre personer velger du tre billetter til hver av forestillingene. 

Tre inn i oppgjørets time i Monica Isakstuens Kjære Albert, hvor mor har kommet tilbake til huset der barnet og faren nå lever uten henne. Hvorfor er hun ikke der, sammen med dem? Den kritikerroste forestillingen spilte for fulle hus høsten 2023.  

Kjøp billetter til Kjære Albert her

Kjære Albert forestillingsbilde


I Suffløren møter vi suffløren som sitter klar til å hjelpe skuespillerne under kveldens forestilling, men ingen av dem kommer. Nølende trår han selv opp på scenen og fyller tomrommet i teateret han elsker så høyt. Monologforestillingen Suffløren er en ekte kjærlighetserklæring til teateret om en underdogs deilige revansje!  

Kjøp billetter til Suffløren her

Suffløren


Stein i lomma tar oss med til ei lita fiskeribygd i Nord-Norge, midlertidig invadert av et internasjonalt filmselskap som skal lage storfilm. De lokale gutta Charles og Jacob har fått seg jobb som statister og er med det nederst på produksjonens rangstige. Her hersker produsenter, filmstjerner og regissøren, kulturkræsjen er et faktum fra start. 

Kjøp billetter til Stein i lomma her 

Stein i lomma plakat

Tilbudet gjelder de tre forestillingene Kjære Albert, Suffløren og Stein i lomma når de spiller på Scene Øst høsten 2024. Tilbudet gjelder ikke vårens forestillinger av Stein i lomma. Tilbudet gjelder så lenge det er ledige plasser på alle de tre forestillingene under høsten. Ordinær pris er 1090 kr. Billetter kjøpt på tilbud kan ikke ombookes.