Nye retningslinjer for smittevern

De nye restriksjonene myndighetene kom med 7. desember påvirker våre forestillinger.

Kjære publikum! De nye nasjonale tiltakene 7. desember påvirker våre forestillinger fra og med torsdag 9. desember. Vi har funnet nye løsninger rundt forestillingene som er rammet, og vi har kontaktet alle som har kjøpt billetter som må endres eller avlyses.

Vi minner om at det i henhold til nåværende regler for smittevern er følgende retningslinjer som gjelder:

  • Det er påbudt å bruke munnbind i teatrets foajé.
  • Hold deg hjemme hvis du har symptomer på Covid-19.
  • Hold avstand.
  • Bruk hånddesinfeksjon.

Snøfall

På grunn av regjeringens innskjerpede smitteverntiltak, må vi dessverre kansellere alle kjøpte billetter til Snøfall. Det skjærer oss i hjertet, men helsa kommer først – til og med foran teater. Alle som har kjøpt billetter har fått beskjed direkte, og vil automatisk få full refusjon fra vår samarbeidspartner Billetten. Pengene vil bli satt inn på kontoen din uten at du trenger å foreta deg noe som helst. På grunn av stor pågang hos billettleverandør, kan det dessverre ta noe tid.

Har du betalt med gavekort? I så fall ber vi deg sende oss en e-post til kundeservice@ht.tr.no så sender vi deg et nytt gavekort på samme beløp.

Vil du veldig, veldig gjerne se Snøfall i år?

Da kan du kjøpe nye billetter! Vi legger ut forestillinga på nytt med halvert publikumskapasitet og sørger for at det er trygt og godt innenfor de nye restriksjonene. På salkartet velger du ett og ett ledig sete med avstand imellom, men medlemmer av samme husstand kan få sette seg nærmere hverandre ved ankomst.

Oppdatering 11. desember: Det er dessverre helt utsolgt og ikke lenger mulig å få kjøpt billetter til Snøfall i 2021.

Messias

På grunn av regjeringens innskjerpede smitteverntiltak, må vi redusere publikumskapasiteten på Messias til 50%. Vi setter opp doble forestillinger og flytter halvparten av publikummet til en senere forestilling samme dag. Alle som er berørt, har fått en e-post fra oss med nærmere informasjon.

Vi er veldig lei oss for bryderiet, men håper og tror at jula kommer også i år – om enn i mindre kohorter enn normalt!

Beste hilsen

Hålogaland Teater

 

Publiseringsdato
08.12.2021