Jula blir RELÆXT i år!

Vi kan med glede melde at det blir jul på Hålogaland Teater også i år! Vår nye juleforestilling, Snøfall, har premiere 11. desember. Mandag 20.12. inviterer vi til en RELÆXT visning.

Plakat Snøfall

Teatrets RELÆXT-satsing startet med et ønske om å gjøre den store, årlige juleforestillinga til en felles tradisjon for HELE Tromsøs befolkning. Vi startet opp en pilot i 2020 og har hatt flere relæxte visninger siden. I mellomtiden har vi også rukket å produsere en helt ny forestilling: Snøfall, kjent for mange som NRKs mest populære julekalender gjennom tidene. 20. desember inviterer vi til en RELÆXT visning av Snøfall på Scene Vest.

Dette kan du forvente av en RELÆXT visning

Tilbudet henvender seg spesielt til de som syns det er utfordrende å gå på ordinære forestillinger, som trenger tilpasninger eller som kanskje aldri har våget seg ut på kulturarenaer tidligere. På RELÆXT-visninger gjør vi noen tilpasninger: 

  • Det er helt åpent for å bevege seg inn og ut av salen.  
  • Det er lov å lage lyder, le, tikse og snakke om man har behov for det.  
  • Det vil være en “avkoblingssone” tilgjengelig ute i foajeen som kan brukes før, under og etter forestillingen.  
  • Det vil ikke bli helt mørkt i salen, men belysningen vil være dempet.  

Vi har også laget en visuell guide med god informasjon om forløpet i forestillingen, om de medvirkende på scenen og fasilitetene i teateret. Guiden er tilgjengelig både i digital form som man kan følge på sin egen mobil under forestillingen, og i papirform. Den kan skrives ut hjemme, eller man kan få en på teateret.

SE GUIDEN HER

Smittevern

Vi selger kun 50 sitteplasser den 20. desember og skal sørge for at det er godt med plass mellom publikum i salen. Vi gjør oppmerksom på at det er påbudt å bruke munnbind.

Bestill billetter og fortell oss hva du ønsker

Hvis du eller noen du kjenner kunne tenke seg å se Snøfall den 20. desember, kan du nå sende oss en e-post med din bestilling. Vi vil også gjerne vite om du har noen spesielle ønsker angående plassering i salen eller om det er andre ting vi kan legge til rette for. Liker du for eksempel å sitte nært scenen eller trives du bedre når du sitter lenger unna? Vi kan få til det meste og vil gjøre så godt vi kan for at du skal få en fin opplevelse.

Priser: 320 (ordinær) / 270 (honnør) / 170 (student) / 150 (ungdom 15-20 år) / 210 (barn under 15) / 270 (gruppe på minst 10 personer)

Send oss en mail til kundeservice@ht.tr.no så ordner vi billetter til deg.

Hjertelig velkommen – og gooood jul!