Møt Dramakortet!

Illustrasjonsbilde av Dramakortet

Se så mye teater du vil for under 120 kroner i måneden.

Når høstsesongen på Hålogaland Teater kommer med høydepunkter som Bare Bremnes, Familien som kunne snakke om alt og Piken med fyrstikkene, kan Dramakortet bli din nye bestevenn. Det gjør nemlig at du slipper å velge – du kan helt enkelt gå på ALT!

Dramakortet gir deg rett til én billett per forestilling per dag i et helt år, forteller kommunikasjonssjef ved Hålogaland Teater, Anika Mackenroth.

– Du kan se absolutt alt du har lyst å se, og faktisk snuse litt på det du ikke ville gått på ellers. Kanskje du får deg en positiv overraskelse? Med andre ord, Dramakortet kan gi helt nye opplevelser av forestillinger og uttrykk som man ikke visste at man likte engang. I tillegg kan man nyte til fulle det man liker aller best, sier hun.

KJØP DRAMAKORTET HER

Gå på oppdagelsesferd når og så mye du vil
Med Dramakortet kan du se favorittforestillinga di så mange ganger du bare vil, gjerne med forskjellig følge hver gang. Det trengs ikke mer planlegging enn å reservere en billett på nett. Det er heller ingenting i veien for å hive seg med når noen i venneflokken skal på teatret, uten at det får konsekvenser for lommeboken. 

– Dramakortet gir deg muligheten til å være mer spontan, dyrke felles opplevelser med andre og gå på oppdagelsesferd i teatrets varierte program akkurat når det passer deg, sier Mackenroth.

Rosinen i pølsa
Dramakortet koster 1400 kroner for voksne og 700 kroner for unge under 25 år og det kan kjøpes enkelt på halogalandteater.no. Kortet er normalt gyldig i ett år fra kjøpsdato, men alle som kjøper før 15. august 2020 får automatisk forlenget perioden til 15. august 2021.

Gi Dramakortet i gave
HTs nye “stjerne” kan også bli din redning når du er ute etter en personlig gave med mening.

– Mange ønsker å gi en opplevelse i gave i stedet for noe som støver ned på ei hylle og aldri blir brukt. Med Dramakortet kan man gi Hålogaland Teater i gave til noen som da får glede av det i et helt år, sier Mackenroth.
Spleisegave til rund dag, julegave eller kjærestegave - Dramakortet er så fleksibelt at det passer for alle.

– Det er det som er så fint. Med Dramakortet kan du gjøre mer av det du liker best uten at det koster deg noe ekstra. Litt som “all you can eat” for feinschmeckere, ler HTs kommunikasjonssjef.

Her kan du kjøpe Dramakortet


 

Publiseringsdato
17.06.2020