God jul fra HT!

Ketil, Guri, Kristian

Og velkommen til et spennende 2020!

Kjære teatervenner

Vi er i ferd med å avrunde et spennende teaterår, med et program som har spent helt fra den enkle scenografien i «Uroens barn» med Kristian Fr. Figenschow og Finn Arve Sørbøe - til den spektakulære versjonen av klassikeren «Peer Gynt» med Kristine Cornelie M. Hartgen og Guri Johnson i hovedrollene. Med Peer som kvinne. I sjokkrosa hår! 

Vi vil takke alle som har sett forestillingene våre, og vi håper dere har hatt noen gode teateropplevelser sammmen med oss i år. Uansett om dere har sett den sterke publikumssuksessen «Faren»,  «Peer Gynt», «De usynlige», «Operetten om Mack», «Uroens Barn», DIY, «Drøm om høsten» - eller den fantastiske Lille HT-forestillinga «Sofie og Kathrine». 

En spesiell hilsen går også ut til teaterpublikummet og turnéarrangørene utenfor Tromsø. Det er en fryd å bli tatt imot av dere i Vadsø, på Sortland, på Finnsnes, og på alle de andre turnéstedene der vi ruller inn med den røde turnébussen. Vi gleder oss stort til å spille for dere igjen til neste år! 

2020 blir spennende, og vi har programmert et variert utvalg av forestillinger for dere. Vi starter året med tre nye forestillinger med Blå åker i januar, før vi tar den med på turné langs kysten. Du som liker dans kan glede deg til Å klore seg fast som har premiere 23. januar, og barnefamilier kan gå det nye året i møte i frydefull forventning om at dere skal se Pinocchio på Scene Vest i februar.

Ikke nok med det, vi har flere julegaver på lager til dere utover våren! Fra alle oss på teateret til alle dere der ute – god jul!

Gode hilsener fra teatersjefene Ketil, Guri og Kristian
 

Publiseringsdato
20.12.2019