Velkommen til Relæxt visning av Full spredning

Fredag 4. oktober ønsker vi velkommen til en Relæxt aften på legekontoret. 

Velkommen til Relæxt visning av stykket Full spredning. Forestillingen varer i omtrent 2 timer inkludert pause, og spilles på Scene Vest. Denne visningen er en del av Kulturnatta i Tromsø sitt program, og den er derfor gratis. Billetter kan hentes ut her. Vi kan kontaktes på kundeservice@ht.tr.no og telefon: 77 60 64 00.

Elin og Aksel går gjennom et samlivsbrudd etter over 20 års ekteskap. Elin er fastlege, drikker for mye og er drittlei alle pasientene sine. En SMS er blitt feilsendt til Aksel, og det hemmelige utroskapet med Bjørn er åpenbart. Elin har dermed nylig flyttet ut fra den treningsnarkomane ortopedektemannen. Nå bor hun på legekontoret, og i kroken står plastskjelettet Tore og ler av henne. 

Velkommen til en forestilling med både humor og alvor, der toppene, dalene og svingningene i hovedkarakteren Elins liv kan virke både kjente og gjenkjennelige for mange. 

Les den visuelle guiden for forestillingen her: 

Remote video URL

Hva er RELÆXT?

Når du ser en forestilling, filmvisning eller konsert merket RELÆXT betyr det at vi har tilrettelagt spesielt for deg synes det er utfordrende å delta på ordinære forestillinger:

  • Vi har laget en visuell guide til deg i arrangementsinfoen på hjemmesiden vår så du vet akkurat hva du kommer til, den finner du på halogalandteater.no en uke før forestilling
  • Lyset i salen vil være dempet, men aldri slått av
  • Vi tilpasser lydnivået
  • Under relæxte forestillinger er det helt lov til å både snakke høyt, le, gråte, tikse og rope
  • Du kan gå inn og ut av salen så mye du måtte ønske
  • Rett utenfor salen er det et eget område du kan være dersom du trenger en pause fra forestillingen. Da går du ut døra som fører til trappa, og der kan du sitte og slappe av til du ønsker å komme inn igjen
  • Det er to verter inne i salen for å assistere publikum og være behjelpelig med det dere måtte trenge

🫶 Vi ber om at du ikke hysjer på andre, RELÆXT er en hysj-fri sone!