KJØPSVILKÅR OG PERSONVERN

Her finner du våre kjøpsvilkår og kan lese om hvordan dine personopplysninger behandles.

For å kjøpe billetter til Hålogaland Teater, må du være registrert som bruker. Dine personopplysninger håndteres i tråd med GDPR og gjeldende norsk lov om personvern og innsynsrett. Du redigerer opplysningene selv på Min side.
Vi lagrer følgende opplysninger om deg:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-postadresse
  • Postadresse

I tillegg lagrer vi opplysninger som omhandler kjøpet hos oss, for eksempel forestillingsdato, antall billetter, priskategori, betalingsmåte med mer.

Dette gjør vi for å kunne levere, støtte, tilpasse og utvikle tjenestene våre, og for å gjøre tjenestene mer relevante og nyttige for deg. Vi bruker dine opplysninger til å gi deg god service og den oppfølgingen du har krav på, herunder å kunne levere billettene dine og gi deg beskjed om endringer og avlysninger.

Vi er pålagt å dele din kontaktinformasjon med norske helsemyndigheter i forbindelse med smittesporing dersom de anser det som nødvendig.

Personopplysningene registreres hos vår samarbeidspartner Billetten A/S og kan oppbevares i maksimalt 5 år etter siste kontakttidspunkt. Dine opplysninger selges ikke til tredjepart og deles kun med underleverandører som tilfredsstiller Hålogaland Teaters krav til behandling av personopplysninger.

Les vår personvernerklæring her.


Refusjon og bytte

Kjøpte billetter refunderes kun ved avlysning eller endring i spilleplanen. Angreretten gjelder ikke for teaterbilletter, jfr. angrerettloven § 22. Du har anledning til å bytte billetter mot et transaksjonsgebyr på 50 NOK, senest 3 dager før den forestillingen du opprinnelig hadde billett til.

Har du kjøpt billetter til et arrangement som rammes av Force majeure, bortfaller Hålogaland Teaters refusjonsforpliktelse. Med Force majeure menes årsaker som er utenfor Hålogaland Teaters kontroll, eksempelvis, og ikke uttømmende: opptøyer, terrorisme, større sykdomsutbrudd, brann, flom, streik, vær, nasjonale sikkerhetspålegg eller instrukser fra nasjonale eller lokale myndigheter.

Dine rettigheter

Lov 2000-04-14 nr. 31: personopplysningslova: Kap III 18 gir deg rett til innsyn i opplysningene vi har lagret om deg. Du kan også forespørre retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger. Henvendelser i denne sammenheng rettes til Billetten A/S via e-mail: persondata@billetten.dk

Vær oppmerksom på at endringer eller sletting kan påvirke vår evne til å kunne levere eller utføre den avtalte tjenesten.

Annet

Vi tar forbehold om endring av seteplassering innenfor samme prisklasse. Dette vil kun skje unntaksvis ved for eksempel filming eller liknende, og du vil få varsel i god tid.

Vi forbeholder oss retten til å justere og tilpasse personvernerklæringen. Dersom det gjøres endringer til personvernerklæringen vil du bli skriftlig informert gjennom våre tjenester. Ved å fortsette å bruke våre tjenester etter endring i personvernerklæringen samtykker du til de endrede vilkårene.

Dataansvarlig:
Hålogaland Teater
 
Databehandler:
Billetten A/S