Espen Mauno

Skuespiller

Espen Mauno er født i Hammerfest og har Bachelor Teaterutdanning og skuespillerfag ved Høyskolen i Nord-Trøndelag fra 2011.

Forestillinger
Forestilling År Rolle
Pitbull-Terje og kampen mot barnevernet 2020
Et juleeventyr 2016 2016
I blanke messingen 2016 Skuespiller
Amadeus 2014 Skuespiller
Et juleeventyr 2011 2011 Skuespiller

Espen begynte sin teaterkarriere i 2007 da han satt opp sin egenprodusert versjon av Et Dukkehjem under Festspillene i Nord-Norge. I 2011 spilte han Peer i Peer Gynt i avgangsforestillingen på HiNT før han samme år spilte i Et Juleeventyr på Hålogaland Teater. Her spilte han også i 2012 i Gutten og Gullfuglen og i 2014 hadde han hovedrollen i Amadeus. I fjor spilte han også i musikalen I blanke messingen både her på Scene Vest og på turné. Tidligere i år spilte han Fra Haugesund with Love av Toril Solvang på Haugesund Teater før han igjen kom tilbake til Hålogaland Teater for å spille i Et juleeventyr. I 2017 skal han spille Halvor Skramstad i Skogsmatrosen på Teater Innlandet.

Espen Mauno har også hatt en rekke oppdrag som sanger, musiker og komponist til forskjellige produksjoner inne teater, film og TV. I tillegg driver Espen med dykking og klatring og han spiller el-bass, kontrabass, gitar, cello, mandolin og flere instrumenter. Han er tenor/baryton.