TROMSØ JAZZKLUBB: Lise Hvoslef Band

Lise Hvoslef er en Oslo-basert jazzsanger og låtskriver. Hun debuterte i februar 2014 med EP’en ”Mapping the Coincidence”. Denne promoterte hun og bandet på en turné i New York, USA.

Som vokalist har Lise bakgrunn fra jazz og rytmisk musikk og fra vokal improvisasjon og ny musikk i vokalensemblet Oslo 14. Komposisjonene og tekstene hennes er også inspirert av singer/songwriter-tradisjonen som er en viktig del av hennes musikalske bakgrunn. Dette kan høres gjennom hennes  tekster og måten musikken fremføres.

I musikken smelter sjangrene jazz, pop og singer/songwriter sammen til et tidløst og egenartet uttrykk og her spiller resten musikerne i bandet en sentral rolle.

Bandet hennes består av yngre musikere som har erfaring fra flere sjangre, og som etter år i hovedstaden har arbeidet med flere av vår tids fremste norske popstjerner, samt fått erfaring som freelance musikere innen TV- og teaterbransjen og videre som musikere i diverse norske jazzband.

Dette bandet er på turné i regi av Nordnorsk Jazzsenter(NNJS).

Besetning: Lise Hvoslef, vokal; Lars Andreas Aspesæter, tangenter; David Alexander Sjølie, gitar; Ellen Brekken, bass og Tore Flatjord, trommer.

Les mer på Tromsø Jazzklubb sin hjemmeside