Vårscenefest: Rock me Baby

Av: 
Øystein Elle/Capto Musicae og Karstein Solli Produksjoner
Neste forestilling
tor 02.05.2024 14:00
Varighet
40 min

Ta med poden på rockekonsert!

I Rock me Baby møter publikum et uttrykk man sjelden opplever i forestillinger for de yngste. Forestillingen av Øystein Elle /Capto Musicae og Karstein Solli Produksjoner er en ny dans- og teaterkonsert for de yngste barna mellom 0-3 år (Sjalu storesøsken er selvfølgelig også velkommen)! 

Varighet: 40-45 min uten pause. 

KJØP BILLETTER HER

Tunge rockeriff, fengende melodier, poetiske lydlandskap og absurde opptrinn preger forestillingen, og skaper begeistring blant kjernepublikummet, eldre søken og de voksne som er med barna i teatret.  Med et visuelt uttrykk, referanser og stiltrekk fra rockens verden utfordres både voksne og barn til å oppleve og ta del i hva kunst for de yngste kan være? I trygge rammer og selvfølgelig helt innenfor akseptabelt lydnivå.

Rock me Babys ensemble er satt sammen som et band med i alt fem mannlige utøvere på ulike band-instrumenter, dans og vokale uttrykk. Innen glamrocken og puddelrocken på 70- 80 tallet ble grensene mellom kjønn mindre tydelige. Artistene fremsto ofte med et androgynt uttrykk. Dette er en historisk trend ensemblet i Rock me baby utforsker og forholder seg til som frigjørende fra normen om hva kjønn er / kjønn kan være.

Solli og Elle har tidligere skapt flere forestillinger for små barn som har blitt svært godt mottatt, omtalt og vist både nasjonalt og internasjonalt.

Kjell I. Nordstrøm, for mange særlig kjent fra underholdningsserien Maskorama på NRK har designet forestillingens spektakulære kostymer. 

«kostymene viser både små og store at det er lov å være mann på hvilken måte man vil her i verden.» 

(Anmeldelse Periskop 23.03.2023) 

Et håndplukket ensemble med solid danse-, teater- og musikkbakgrunn inviterer med Rock me Baby små og store inn til et helt særegent univers.

Kunstnerisk ledelse: Karstein Solli og Øystein Elle, Konseptutvikling, regi og musikalsk ledelse. 

Medskapende sangere, dansere, skuespillere og musikere: 

Øystein Elle 

Thomas Hildebrand

Håkon Sigernes

Simen Iversen Vangen

Geir Hytten

Kostymedesigner og sminkør: Kjell Ingebrethsen Nordström/ Baron von Bulldog:

Scenograf: Carl Nilssen-Love

Lysdesigner: Benjamin Fjellmann:

Visuell konsulent: Vitor Truzzi:

Utøvende produsent: Beata Kretovicova Iden

Ansvarlig produsent: Øystein Elle

Fotografer og videografer: Truls Liang, Jan Hustak og Nela Hustak

Barnefaglige konsulenter: Bente Ulla og Ann-Sofi Larsen (Høgskolen i Østfold) og Maybritt Jensen (Oslo Met)

Støttet av: Kulturdirektoratet, Fond for Lyd og Bilde, Bærum Kulturhus, Dans Sørøst-Norge, Høgskolen i Østfold, Dnasenett Nord-Norge og Davvi.