Leselab: Dypet

Av: 
Jon Atli Jonasson
Neste forestilling
Kommer
Varighet
120 min

Den 15. mai kl 18.30 inviterer vi til LeseLab i samarbeid med Davvi - Senter for scenekunst. 

På denne laben skal vi lese "Dypet" av den islandske dramatikeren Jon Atli Jonasson.

Dypet er basert på den mirakuløse og virkelige hendelsen som fant sted på åpent hav utenfor Island i det iskalde vannet i 1984.
En fiskebåt synker og alle unntatt én drukner. Sjømannen svømmer for livet og ber om bare én dag til å leve, ikke for seg selv, men for de han har mistet og etterlatt seg der ute. Dypet er en historie om en mann som vet nøyaktig hva han må gjøre i det øyeblikket det ikke lenger er tid til å gjøre det.

Stykket hadde premiere på Island i 2009, og siden har denne monologforestillingen blitt spilt i Danmark, Sverige og Tyskland. Vi ønsker med dette at også publikum i Norge bør få oppleve denne sterke og aktuelle teksten. Teksten er oversatt av skuespiller Kristoffer Anker Gustavsen som også leser den.

LeseLab er et arrangement der publikum kan møte nye scenetekster under arbeid. Arrangementet er gratis og er et samarbeid mellom Davvi – Senter for scenekunst, Rimfrost produksjoner, Ferske Scener, NOOR produksjoner og Hålogaland Teater.
Denne gangen er det Hålogaland Tetaer som inviterer oss inn i laboratoriet.

LeseLab er initiert av Davvi - Senter for scenekunst. Tale Næss er prosjektleder, og labene arrangeres med støtte fra Rådstua Teaterhus.

Labene er åpne og gratis, og vi ønsker dere alle varmt velkommen.