Forsnakk: Ruben Moi og Ketil Høegh

Neste forestilling
tir 08.10.2024 18:30
Hålogaland teater inviterer til forsnakk med Ruben Moi og Ketil Høegh.

I 1998 skrev den nord-irske skuespilleren og dramatikeren, Marie Jones, stykket Stein i Lomma. I løpet av kort tid spredte stykket seg fra puben og ut til scener over hele verden.

Hva er det som gjør at stykket fortsatt er relevant og viktig? Hvorfor resonnerer den irske humoren så godt hos oss her i nord? 

Før forestillingen denne kvelden inviterer vi til en humoristisk, uhøytidelig, men også seriøs, forsnakk om stykket. Deltagende er professor i engelsk litteratur og kultur ved UiT, Ruben Moi, og Hålogaland teaters egen regissør og skuespiller Ketil Høegh. De møtes i Teaterkafeen for en samtale om stykket sett fra sine ulike perspektiver. 

Forsnakken er gratis og åpen for alle.

Hjertelig velkommen! 

Les mer om stykket

Kjøp billetter

Ruben Moi er Professor i engelsk litteratur og kultur. Just Literature (JUL), irsk litteratur og kultur og Border Aesthetics utgjør hovedområder i forskningsfeltet, som også inkluderer modernismen, renessansen, didaktikk og visuell kunst. Moi er medlem i flere internasjonale akademiske nettverk, Nasjonalt fagorgan for engelsk og flere vitenskapsakademi. I mange år var han styreleder i Ordkalotten – Tromsø internasjonale litteraturfestival.