BingoBar i Teaterkafeen (Utsolgt)

Av
bingobar.no

Gjør deg klar til bingocharterfest hvor vi forvandler foajeen om til Granca!

Kom i kontakt med din indre Charter-Svein og bli med på bingo og fest

Ta klipp-klappene, tennissokkene, hawaiiskjorten og rumpetasken på. Ta med ditt oppblåsbare dyr, på med ditt sleske glis, sett deg ombord i flyet med oss på vei ned til Sveins partyparadis. Vi forsikrer deg om at BingoBar charter edition er den billigste turen sydpå man kan oppdrive – og sannsynligvis også den morsomste.

BingoBar er det sorte får i Bingo-familien, og er her for å gi deg en sosial og larmende opplevelse utover det sedvanlige. Dette er et varieté show som møter rave som møter bingo. Det blir glitter og DJ - og selvfølgelig fantastiske premier til vinnerne! Det blir fortsatt numre som skal avkrysses, rekker og fullt hus - det ER fortsatt bingo. Men dette konsept lever av seg selv, noen ganger er det litt utenfor noens kontroll hva som skjer, men det meste hilses velkomment. Det blir intenst, forventningsfullt og følelsesladet. Det kan ikke forklares. Det skal oppleves. Sånn er det bare.

We are just adding some bar to the bingo – velkommen til BingoBar!

Dørene åpner kl. 18.30, showstart kl. 19.30. Bingoen varer til kl. 23.00, deretter blir det klubb uti de små timene. Vi anbefaler at du kommer tidlig slik at du rekker å installere deg med drikke og bingobrett før det braker løs.


PÅ SCENEN


Skuespillere fra Hålogaland Teater:
Anna Karoline Bjelvin
Kine Eliassen
Christina Sleipnes

Fra BingoBar:
Anna Ladegaard
Benedikte Sandberg
Håvard Ersland
Marthe Sofie Løkeland Eide
Andrea Vik
 

By proxy startet opp BingoBar-konseptet i 2017 på teater momentum i Odense. Det viste seg å være en hit; første gang var det fullt, andre gangen var det lange ventelister og tredje gangen oppgraderte de til en sal med plass til 200 og likevel hadde de ikke plass til alle interesserte. Siden den gang har BingoBar vært i KBH og i Tyskland og bla.a. på Ingensteds og Trænafestivalen i Norge. Når det er BingoBar på SALT i Oslo, må du være rask for å få slått kloa i billetter før det er utsolgt.

Foto: Lucas Leonardo Ibanez-Fæhn

Bildegalleri