Herlig utendørs forestilling for de minste. En billett per kohort.

En kohort er i denne sammenhengen maksimalt to voksne og to barn. 

Et ivrig bursdagsbarn som lager til selskap selv om vennene ikke kan komme, en rampete korpsjente som ikke får dratt på øvelse, og et barn som drømmer om å reise - selv om det ikke er lov.

Forestillingen spiller ut situasjoner som barna vil kjenne seg igjen og som er aktuell i den tiden vi lever i nå. Avlyste planer og knuste drømmer – men også lettelse over alt vi slipper.

Forestillingen spilles på Teaterplassen foran Hålogaland Teater. Hver kohort på inntil to voksne og to barn får sin egen pall å sitte på. Ta gjerne med sitteunderlag, pledd eller skinnfell og kle dere etter været. Forestillingen er primært laget for barnehagebarn, men passer for alle.

Teaterkafeen vil være åpen.

Varighet: 
20 minutter

Utsikt er produsert av Katma i samarbeid med Hålogaland Teater. Forestillingen er fritt inspirert av forestillingen bæ, bæ lille, som ble veldig godt mottatt da den ble laget for Hålogaland Teater i 2016. Forestillingen er støtte av Kulturrådet, Spenn, Fond for utøvende kunstnere, Samfunnsløftet Nord-Norge, og Figurteatret i Nordland. Forestillingen ble spilt i barnehager rundt om i Tromsøområdet høsten 2020 og var på turné i januar og februar 2021. 

Hovedfoto og portrettfoto: Mariell Amelié Lind-Hansen

Produksjon
Regi og konsept Katrine Strøm
Komponist Christine Sandtorv og Tore Bruvoll
Lyddesign og bearbeidelse av musikk Tore Bruvoll
Kostymeansvarlig Regine Wilhelmsen
Rekvisitør Paul Dzur
Lydtekniker Fabian Den Otter
Kostymer og rekvisitter Ingunn Sønsteby
Strikker Hanne Sønsteby og Ann-Jorunn Pedersen
Trombone Torbjørn Ingvaldsen