Hysj - en politikal

Av
Frie Radikale

AVLYST. En tidsreise med barndomsheltene fra Tramteatret.

Fire veteraner fra Tramteatret har spurt seg: De siste 40 åra i Norge… Hva har skjedd? Når skjedde der? Hvordan skjedde det? 

Hysj! er blitt en tidsreise i Norge mellom 1980 –2020,der vi harsellerer med vår felles nasjonale gladskap (eller var det galskap?).På en time og 15 minutter får du oppleve en 40 års kavalkade.

I en (fiktiv) Chevrolet Corvette blir du med på en reise som spenner over generasjoner - fra Gerhardsen via sprukne boligbobler - til dagens klimakrise! og i rask og vill uorden møter du blant andre BI-student Rasmus Berg, den oppfinnsomme velferds-profitøren, Det Konsumistiske Kor, den trofaste sosialdemokrat Traust og kona Anette, Pyramidespillgründer Ole Kristian Bach - og assistenten hans. Du får høre hyllest til alt fra Kneippbrød til Velferdsprofitører. 

Du får møte rottene i Oslos underverden og djevelen Mefisto… Og sist men ikke minst: Møt to verdensberømte fortellere med navn i manus. Alt dette og får du oppleve nå - og mere til - ikke minst dét det nødig snakkes om. 

Frie Radikale er Anders Rogg, Liv Aakvik, Terje Nordby og Kine Hellebust - og som har fått uvurderlig hjelp til regi og instruksjon av Lennart Lidstrøm og Torill Øyen Lidstrøm.

PS: Til deg som har opplevd Tramteatret: Frie Radikale preges også av et tydelig politisk teater med humor og musikk. Til deg som er for ung til ikke å ha opplevd Tramteatret: Se dine foreldres barndomshelter fra TV i fri dressur!

Manus: Terje Nordby
Musikk: Anders Rogg, med bidrag av Terje Nordby          
Instruksjon og regi: Torill Øyen Lidstrøm og Lennart Lidstrøm
Foto: Stephen Hutton