Gjestespill: Shama Shama

Eventyr, sang og musikk fra Vest-Afrika. For barn fra 3 år.

Vokalist og multiinstrumentalist Kouame Sereba fortryller publikum med sang, perkusjon, dodo (afrikansk munnbue), djembetromme, kalimba (tommelpiano) og historier. Hans musikalske reiser går gjerne til Elfenbenskysten og den rikholdige musikktradisjonen og fortellerkulturen han vokste opp med. Konsertene hans er alltid unike. Han inviterer publikum til å bli med, både med stemme, hender og føtter. Det loves musikk, sang, dans, rytme og glede – noe som kan oppsummeres i ett eneste ord på hans hjemdialekt: «SAH»! 

Kouame Sereba

Sereba har siden han flyttet til Norge i 1984, spilt en aktiv rolle i det norske kulturlivet, med både soloprosjekter og musikalske samarbeid innen jazz, folkemusikk, samtidsmusikk og moderne afrikansk musikk. Bak seg har han hundrevis av konserter for barn, unge og voksne – fra scener i Sør-Afrika, Kina, Japan og Norge så vel som på Grønland. Alltid med musikkgleden i fokus. 

Vi feirer Barnekonvensjonen og Barnas verdensdag med denne forestillingen, i samarbeid med Tromsø kommune, Redd Barna og FN.

Produksjon
Skuespiller Kouame Sereba