DUS: Kongsbakken — Jegertimen

Av
Hanne Hagerup

En ung gutt i Limbo, en drag queen som har utnevnt seg selv til advokat, en Halloweenfest, en leppestift uten eier og muligens en mordbrann … Det aller beste og det aller verste som kan skje med Lukas skjer på Halloweenfesten til Lena.

Dramalinja på Kongsbakken viser Jegertimen av Hanne Hagerup, en surrealistisk forestilling om å være ung, om å tørre å være den man er, og om å stå opp for andre.
Dette er 6. gang dramalinja på Kongsbakken er med på DUS-festivalen, og 14 ungdommer fra 1. klasse drama står bak årets forestilling.

Hanne Hagerup (f. 1984) er dramatiker og tekstforfatter fra Fredrikstad. Hun har blant annet vært med å skrive manus til NRKs julekalender Snøfall fra 2016. Hun er for tida i ferd med å utvikle et tv-serie-manus gjennom Norsk Filminstitutts barnefilmsatsning NFI: LAB Junior, og hun er en del av barnedramatikksatsninga til Dramatikkens Hus.

Skuespillere: Brynjar Eiriksønn Heiberg, Elise Xiaqi Eriksen, Ellinor Lilja Haug Jensen, Frid Aviaja Schau, Hanna Berg, Kevin Nader Berro, Line Hansen Furumo, Martine Solhaug, Oda Madeleine Ødegård Aronsen, Sebastian Fykse, Silje Lian Nordnes, Sofia Bandini Danielsen, Viktoria Olsen Tollefsen, Peder Emil With Sandøy.

Instruktør: Laila Falch Fagerheim og Guri Nymo

Varighet
60 minutter
Spilleplan
Dato/Tid Scene
Scene Øst
Scene Øst