Folk og røvere i Kardemomme By

Av: 
Thorbjørn Egner
Spilleperiode
26. apr to 15. mai
Neste forestilling
Kommer
Varighet
90 min

Det blir fest i Kardemomme by, og du er invitert til festen på Scene Vest med Jardar i hovedrollen.

Den kjente sangeren og musikalartisten Jardar Johansen jubler over å ha fått rollen som politimester Bastian i «Kardemomme By».

- Dette er jo drømmerollen! Jeg er født og oppvokst med «Kardemomme By» på plate og tenker at dette er den fineste rollen i hele stykket. Og nå har jeg fått den, jubler Jardar.

- Det er jo litt morsomt dette her. Jeg var militærpolitiet i Forsvaret. Ikke nok med det, men jeg søkte faktisk på Politiskolen i sin tid – og kom inn! Men jeg takket nei til plassen av familiære årsaker. Men nå får jeg endelig muligheten til å bli politi. Det er stort!

Kjent historie

I Kardemomme by bor gamle Tobias, pølsemakeren, trikkefører Syversen og barberer Sørensen. Tommy og tante Sofie og vesle Kamomilla. Og politimester Bastian som aldri har lyst til å arrestere noen. Rett utenfor byen bor det tre røvere som heter Kasper, Jesper og Jonatan. De har også lyst til å være med.

Har du husket å vaske ørene dine? Da kan du trygt ta med deg barna på "Folk og røvere i Kardemomme By" - en teaterforestilling full av energi, humor, dans og masse musikk. Du vil møte en frekk papegøye, en snakkende kamel og en løve som er glad i melkesjokolade. Bli med inn i Egners verden og opplev den magiske teaterstemningen. Røverne gleder seg til å hilse på barna som kommer på besøk.

Varighet: Ca 2 timer inkludert pause

Forestillingen er et samarbeid mellom Hålogaland Teater og Riksteatret. 

Foto:
Martin Eilertsen
Foto:
Martin Eilertsen
Foto:
Martin Eilertsen
Foto:
Martin Eilertsen
Foto:
Martin Eilertsen
Foto:
Martin Eilertsen
Politimester Bastian
Tobias/Pølsemaker
Barbermester Sørensen
Tommy/Løven
Kjøpmann Berg
Tante Sofie
Kamomilla/Silius/Papegøye
Fru Bastian
Trikkefører/Baker