UNDER LUPEN: Vestregata

Neste forestilling
Kommer
Møt skuespiller Maria Bock og psykolog Kai Krogh i samtale med Nina Wester.

I forestillingen Vestregata møter vi Synnøve som vokser opp i en kommunal bolig med en psykisk syk mor. Hvordan opplever barn å vokse opp med en psykisk syk forelder? Vi skal se nærmere på mental helse og hvilke faktorer som spiller inn og får betydning både for de det gjelder og menneskene rundt.

 

 

Med på samtalen er psykolog Kai Krogh, som selv vokste opp i Vestregata på 1950- og 1960-tallet. Han har alltid vært nysgjerrig på klasseskillene i byen, og kjente godt til de kommunale bygårdene med menneskelig mangfold. Krogh er opptatt av oss vanlige menneskers vilkår og vår steben etter et noenlunde godt liv. Han utdannet seg først til lærer før han ble psykolog, og har arbeidet innen ulike felt i psykiatrien, også psykose og traumatologi.

 

Skuespiller Maria Bock er også med på samtalen. Hun spiller Synnøves mamma Johanne i stykket. I forestillingen følger vi de to gjennom Johannes psykoser og innleggelser på Åsgård. Maria Bock er født i Hammerfest, og forteller at stykket har fått henne til å tenke mye på sin bestemor og hennes oppvekstvilkår.

 

 

Teaterkafeen tirsdag 19. mai kl. 18.30

Gratis inngang.

Velkommen!