Bli med på tur med et jaktlag anført av Kristian Fr. Figenschow og Svein Harry Hauge, og med selveste Jo Strømgren som regissør og jaktleder

To kompiser møtes til den årlige jaktturen. Den ene er opptatt av selve jakten, og har investert en liten formue i korrekt utstyr og bekledning. Den andre er mest opptatt av turen, termosen og en god bålplass. Denne gangen har en av dem invitert med en tredjemann, hvis eneste bidrag til opplevelsen viser seg å være dårlig stemning.

Når det også etter hvert dukker opp en dame, en svenske og en bjørn, blir denne jaktturen noe utenom det vanlige. Gamle intriger kommer til overflaten og ting går ikke som planlagt i denne skadeskutte komedien på Scene Øst. 

Jo Strømgren har tidligere hatt stor suksess på Hålogaland Teater med forestillingene Grensen (2011) og Samfunnshuset (2014). Denne gangen har han satt machokulturen under lupen og tar oss med på en jakttur vi sent vil glemme.

 

Varighet: Ca 1 time og 20 minutter (uten pause)

På scenen
Produksjon
Lysdesign Øystein Heitmann
Kostyme Bregje van Balen
Koreografi Jo Strømgren
Scenografi Jo Strømgren
Av Jo Strømgren

Anmeldelser

Strømgrens guide til mannen

"Det er morsomt. Til tider ustyrtelig morsomt..." - skriver anmelder i iTromsø Helge Matland

http://www.itromso.no/kultur/2016/04/21/Str%C3%B8mgrens-guide-til-manne…

Hver enkelt av deltakerne balanserer på en syltynn linje mellom akkurat å bevare fatninga, eller å rable fullstendig

«Forestillingen gir et tidvis absurd innblikk i en jakttur du virkelig ikke vil være med på. Verdt å få med seg, definitivt» skriver Marte Hotvedt i Nordlys

http://www.nordlys.no/kultur/teater/anmeldelse/hver-enkelt-av-deltakern…

Bildegalleri