Regi av barn

Neste forestilling
Kommer
Tromsø Barnefilmfestival Verdens beste, inviterer til seminar om regi av barn. Seminaret gir innsikt i forskjellige metoder for regi av barn, og vil være av interesse for både filmskapere og teaterinstruktører.

Foredragsholdere:


Catty Edfeldt: Regissør og nestor innen svensk barnefilm som har vært regiassistent på en rekke av de store svenske barnefilmene som Ronja Røverdatter og Mitt liv som hund. Edfeldt har hatt regi på bl.a. Eva og Adam og Förortsungar (bildet),sistnevnte vises på Verdens Beste.

 

Dave Schram: Nederlandsk regissør, siste film Regret! som vises på Verdens Beste. Grunnla sammen med bl.a. sin kone Maria Peters Shooting Stars Filmcompany.

 

Maria Peters: Nederlandsk regissør med en lang rekke suksesser bak seg, bl.a. den nederlandske Oscarkandidaten Sunny Boy. Hennes siste film Mike says goodbye, vises på Verdens Beste.

 

Eirik Svensson: Regissør av ungdomsfilmen Natt til 17. Her dialogen er blitt til i samarbeid med ungdommene som spiller i filmen, for å få mest mulig naturlig dialog.

 

Martin Miehe-Renard: Dansk regissør av bl.a. Oppdrag MGP JR som vises på Verdens Beste.

 

Torun Lian: Norsk regissør av blant annet Bare skyer beveger stjernene og Victoria. Hun vil gjøre en praktisk øvelse med barn fra Lille Hålogaland Teater.

 

PÅMELDING: ase@tiff.no

FRIST: 2. mai

 

PÅMELDINGSAVGIFTEN (kr 450,-) INKLUDERER GRATIS FESTIVALAKKREDITERING (verdi kr 300,-)

Arrangeres av Verdens Beste i samarbeid med Nordnorsk Filmsenter, Innovasjon Norge og Hålogaland teater.