Don't beat your wife (every night)

Tilbake til arktiske Norge fra den suksessfulle debuten i New York! The MeaNensemble drar endelig på en Nordnorgeturné og hyller den perfekte reklameverden med en 60 minutters intens reise gjennom halsbrekkende og spinnville låter. Don’t beat your wife (every night), Chew Wrigleys!

“This is a band and show not to be missed. They fully embraced the challenge of recreating Scott’s world”

Lynn Redmile, Jersey Jazz,  May 2013


Det er den amerikanske kultlegenden Raymond Scotts musikk som kommer til live igjen i det populære konsertshowet. Her finner vi musikerne i et tidlig seksitalls TV-studio der de gradvis blir besatt av Scotts tegnefilmmusikk og kommersielle univers.

 

Raymond Scott var en beryktet kapellmester og leder for Raymond Scott Quintet, det svært populære husbandet for talkshowet «Your Hit Parade». Musikerne ble ledet på nærmest diktatorisk vis, der noter var forbudt og kun det beste var godt nok, noe som også gjelder for «The MeaNensemble», ledet av kapellmester og arrangør Håvard Lund fra Kultur i Troms og med regi av sceneinstruktør i Ytre Salten, Anders Alterskjær fra Scenekunst i Nordland.

 

Gled dere til klassikere som Powerhouse!, In an 18th Century Drawing Room, The Penguin, War Dance For Wooden Indians, New Year’s Eve In A Haunted House og produktreklamer for Wrigleys, Conty Fair, Hostess Twinkies, Good Air, Light Works og Society National.

 

The MeaNensemble:

Øivind Nussle, fiolin

Johannes Skyberg, bratsj

Hans Urban Andersson, cello

Håkan Henriksen, bass

Arnfinn Bergrabb, perkusjon

Are Simonsen, gitar, lyd og lyder

Lasse Rossing, trompet

Håvard Lund, bassklarinett og kapellmester

Ole Kristoffersen, klarinett

Anders Alterskjær, regi

Vibeke Forshaug, produsent