Dinosaus

Neste forestilling
Kommer
La det bli lyd! La det bli gitar! La det bli rock!" (fritt oversatt fra AC/DC - Let There Be Rock)

DINOSAUS er ei konsertforestilling for hele familien. Bandet består av 3 musikere hentet fra bluesrock bandet Pristine fra Tromsø. DINOSAUS fremfører originale låter med nordnorske tekster, tilsatt en god porsjon humor og innrammet av et røft og rocka lydbilde. Sjangermessig vil DINOSAUS introdusere sitt publikum for elektrisk blues, rock og popmusikk. 

Selv om DINOSAUS har fokus på å holde konsert for sitt publikum, vil det også foregå handlinger og skuespill gjennom forestillingen.

 

Handling: 
DINOSAUS vil så gjerne være Galaksens største rockeband, men publikum vil etter hvert skjønne at dette ikke er riktig så enkelt når en faktisk må forholde seg til to andre bandmedlemmers ønsker og behov i forskjellige situasjoner. På en humoristisk, men også ettertenksom måte tas publikum med inn i DINOSAUSs rockestjerneverden hvor man vil lære å kjenne bandmedlemmene godt gjennom sangtekster og gjennom forskjellige situasjoner som oppstår underveis. 

DINOSAUS består av:

Heidi Solheim – gitar, ukulele og vokal 
Espen Jakobsen – elektrisk gitar og vokal
Åsmund W. Eriksson – elektrisk bass og vokal


Dette er konserten å få med seg om man ønsker en annerledes familieforestilling og en tøff bluesrock opplevelse tilrettelagt barn og unge.

 

Anbefales fra 4 år.