Panta Rei: WeFiction & Private Rite

Forestillingen er dessverre avlyst. Kjøpte billetter refunderes hos Aurora Kino Fokus.

Med forestillingen WeFiction & Private Rite inviterer Panta Rei til en humoristisk reise blant lekepianoer og lamper, hvor tre dansere i dialog med hverandre og omgivelsene utforsker identitet. 

Lille Hålogaland Teater har denne høsten arbeidet med tekster fra boken: Barnet og krigen av Hans Kr. Eriksen. Tekstene formidler et barns tanker og følelser i krigstid. Det er med utgangspunkt i disse tekstene Lille Hålogaland Teater har invitert koreograf og daglig leder for Panta Rei danseteater, Pia Holden, til å utvikle koreografier til presentasjonen. Dette arbeidet er blitt gjort i nært samarbeid med medlemmene og instruktør Katrine M. E. Strøm.

Forestillingen anbefales fra 10 år.

WeFiction
WeFiction er en koreografi som har vokst fram i nær dialog med danserne. Nyskapte toner med inspirasjon fra norsk folkemusikk kommer fra England, gjennom Nathaniel Reeds spesialskrevne musikk. I denne energiske og vakre forestillingen møter vi de tre danserne, som fører minner fra sine egne liv inn i koreografien.

Koreograf: Anne Holck Ekenes og Pia Holden
Musikk: Nathaniel Reed
Scenograf: Fiona Chivers
Lysdesign: Tilo Hahn

Private Rite
Private Rite er koreografert av en av Canadas fremste og mest anerkjente koreografer, Hélène Blackburn. Blackburn har laget en stram, men samtidig humoristisk og underholdende forestilling som inneholder overraskende elementer. Publikum får være med på en reise inn i dansernes daglige ritualer - en evig søken etter den perfekte forestillingen.

Koreograf: Hélène Blackburn
Musikk: Nathaniel Reed
Lysdesign: Tilo Hahn

Dansere:
Garry Tomlinson
Julie Drønen Ekornes
Silje Bævre Lian

Produksjon
Av Panta Rei