Revymafiaen And the Order of the Phønny Gjestespill Scene Øst Premiere torsdag 6. september Spilleperiode: 6. - 16. september Tirsdag - fredag kl. 20:00. Lørdag 18:30. Søndag kl. 20:00 Kr: 150

Bakgrunnsstoff

Advarsel

Revymafiaen inntar Scene Øst 6. september. Med beinhard potens og galskap i blikket, har de som mål å sparke inn latterdøra til tromsøværingen for 14. gang. De er frekke mot de rike, og frekke mot de fattige, slemme mot de snille, og snille med humøret. Du kan forvente alt fra små, søte tekster til pompøse shownummer. Men ikke bry deg med å forutse noe som helst, for Mafiaen er best på det uforutsette. Med seg har de et band, fullproppet av biff og sterk kaffe, som bare klør etter å imponere.

Medvirkende:

Instruktør: Ketil Høegh Med: Lars Nordmo, Mariann Lødemel, Agnes Bohne, Linda Svorken, Mari Bjørnsdatter Knutdsen, Espen Renø Svendsen, Tom - Egil Bertheussen, Kent Are Amundsen og Mats Ernstsen.

Anmeldelser

Forestillingen er blitt vel mottatt av kritikerne.

"Anbefales"
Nordlys´ anmelder anbefaler Revymafiaen etter å ha overvært premieren 6. september. Se hele anmeldelsen her

EKSTRAFORESTILLINGER

På grunn av den store etterspørselen setter vi opp ekstraforestillinger på Revymafiaen fredag 14.sept kl 23 og lørdag 15.sept kl 21. Billetter får du kjøpt på Billettluka.no.