Stein i lomma

Neste forestilling
Kommer
Hålogaland Teater har sikret seg rettighetene til det irske teaterfenomenet Stones in his pockets.
Oversatt og bearbeidet til nordnorsk av Ragnar Olsen
Regi: Lennart Lidstrøm
Med: Ketil Høegh og Kristian Figenschow jr.

En ny norsk storfilm spilles inn i et lite nordnorsk fiskevær, og Charles og Jakob har ordnet seg statistjobber på settet.
Hvordan reagerer det lille lokalsamfunnet på møte med en filmmafia bestående av sleske produsenter og verdensvante divaer?
Uten kostymeskift og rekvisitter, kun ved hjelp av kroppsspråk og stemme portretterer Kristian Fr. Figenschow jr. og Ketil Høegh alle de 18 ulike personene i stykket.

Hålogaland Teater har sikret seg rettighetene til det irske teaterfenomenet Stones in his pockets. Stykket hadde urpremiere som pubteater i 1998, og har siden gått for fulle hus på tre forskjellige scener i London. Stykket har mottatt en rekke priser og spiltes tidligere i år på Torshovteater i Oslo.

17.oktober hadde vi premiere på vår versjon av stykket som er oversatt og bearbeidet til nordnorske forhold av Ragnar Olsen og kalt Stein i lomma.

Regissør Lennart Lidstrøm har tidligere hatt ansvaret for nordnorske lattersuksesser som Oluf, Den fordømte Nordlendingen, Vett og Uvett og Hemmel og Hav.
Foto:
Ola Røe
Foto:
Ola Røe
Foto:
Ola Røe
Foto:
Ola Røe