Spellemann på taket

Neste forestilling
Kommer
"..om eg var ein rik mann.." Torsdag 19. september hadde Hålogaland Teater premiere på forestillingen Spellemann på taket, skrevet av Josepth Stein og med Helge Jordal i hovedrollen.
Av Joseph Stein
Oversettelse: Ragnar Olsen
Regi: Marit Moum Aune
Scenografi/kostyme: John-Kristian Alsaker
Koreografi: Lars Jacob Holm
Lysdesign: Øystein Heitmann
Med: Helge Jordal, Marthe Stolp, Maryon Eilertsen, Hege Aga Rogstad, Guri Johnson, Lars Jacob Holm, Bernt Bjørn, Bernhard Ramstad, Christoffer Staib, Arne Skog, Sverre Kjelsberg, Kristin Mellem

Forestillingen er et samarbeidsprosjekt med Tromsø Symfoniorkester. Med 20 musikere og 12 skuespillere på scenen er dette en av Hålogaland Teaters største satsinger noen sinne.

Regissør Marit Moum Aune er en av Norges unge talentfulle instruktører. Hun har bred erfaring fra musikkteater. Fra Ringsakeroperaen, fra spillet om Kristin Lavransdatter i Nidarosdomen, og sist med Bør Børson jr. på Det Norske Teater. Hun har også hatt stor suksess med forestillingen Genanse og verdighet som hun fikk Hedda-prisen for i 2001. Hun arbeider for tiden med Antons villfaring på Det Norske Teater. En nyskrevet norsk musikal hun lager i samarbeid med Erlend Loe og Jan Eggum.

John-Kristian Alsaker er en av Norges fremste scenografer, med bred erfaring fra inn- og utland. I Norge er han kanskje mest kjent for sitt nære samarbeid med regissøren Stein Winge. For tiden jobber han med Hedda Gabler på Nationaltheatret, Antons Villfaring på Det Norske Teater og Den Glade enke på Den Norske Opera.

Lars Jacob Holm er koreograf og danser. Han er en av få dansere som både behersker sang og skuespill. Sist var han å se på scenen i Bør Børson jr. på Det Norske Teater. Lars Jacob skal også spille en av rollene i stykket.
Foto:
Ola Røe
Foto:
Ola Røe
Foto:
Ola Røe
Foto:
Ola Røe
Foto:
Ola Røe