Charlie og sjokoladefabrikken

av Roald Dahl
Styreformann Leif Arne Heløe klippet over båndet for teatrets nye tilholdssted, Margarinfabrikken på Strandtorget på premieredagen. Det var i anledning premieren på familieforestillingen «Charlie og sjokoladefabrikken» av Roald Dahl. Allerede premieredagen kunne teatret melde at alle de 24 planlagte forestillingene var utsolgt. Det ble 14 ekstraforestillinger. «Charlie og sjokoladefabrikken» ble oversatt av Ragnar Olsen. Mette Brantzeg var instruktør og Hilde Hauan Johnsen var scenograf.

På scenen stod Kristian Fr. Figenschow jr. Som spilte Charlie, Knut Walle var Willy Wonka og i tillegg medvirket Ingjerd Egeberg, Ketil Høegh, Guri Johnson, John Sigurd Kristensen, Finn-Arve Sørbøe og Iris Johansen.

Pressereaksjoner

Det ble kun lovord å høste for denne oppsetningen. «Dette er på grensen til å overgå selv Roald Dahls fantasi. Willy Wonkas fantastiske sjokoladefabrikk ligger nå i Tromsø, hvor alle - ikke bare Charlie, kan være med på en fantasigrensesprengende rundtur.», skrev Astrid Sletbakk i Verdens Gang som kastet oppsetningen til en 6-er på terningen.
Bildegalleri