Velkommen til Relæxt-visning av Brødrene Løvehjerte!

Lørdag 26. oktober ønsker vi velkommen til en relæxt formiddag på teateret med forestillingen Brødrene Løvehjerte!

Velkommen til Relæxt-visning av Brødrene Løvehjerte lørdag 26. oktober klokken 12.00. Forestillingen varer i omtrent 2 timer og 20 minutter inkludert en pause.


Kjøp billett her


For 50 år siden skrev Astrid Lindgren en av sine aller beste og mest kjente bøker, Brødrene Løvehjerte. Teater Manu og Riksteatern Crea markerer jubileet med en storslått teaterforestilling.

Brødrene Løvehjerte handler om to brødre som etter sitt korte liv på jorden gjenforenes i Kirsebærdalen i eventyrlandet Nangijala, en vakker dal der harmonien råder. Tilsynelatende. Men Nangijala er ikke så idyllisk som man først tror, og de to må kjempe mot den onde Tengil og dragen Katla som undertrykker alle menneskene i landet. Vil det gode seire over det onde?

Forestillingen spilles av syv skuespillere, med norske Nikolai Schmidt Wisny og svenske Akad Polus i hovedrollene. Regissør er svenske Mindy Drapsa, og vi kan love en magisk scenografi av norske Christine Lohre, som publikum vil huske lenge.

Les den visuelle guiden for forestillingen her: 

Remote video URL
Hva er RELÆXT?

Når du ser en forestilling, filmvisning eller konsert merket RELÆXT betyr det at vi har tilrettelagt spesielt for deg som synes det er utfordrende å delta på ordinære forestillinger:

  • Vi har laget en visuell guide til deg (se ovenfor), så du vet akkurat hva du kommer til
  • Lyset i salen vil være dempet, men aldri slått av
  • Vi tilpasser lydnivået
  • Under relæxte forestillinger er det helt lov til å både snakke høyt, le, gråte, tikse og rope
  • Du kan gå inn og ut av salen så mye du måtte ønske
  • Rett utenfor salen er det et eget område du kan være dersom du trenger en pause fra forestillingen. Da går du ut døra som fører til trappa, og der kan du sitte og slappe av til du ønsker å komme inn igjen
  • Det er to verter inne i salen for å assistere publikum og være behjelpelig med det dere måtte trenge

🫶 Vi ber om at du ikke hysjer på andre, RELÆXT er en hysj-fri sone! 


Les mer om RELÆXT