Velkommen til Relæxt visning av Little Shop of Horrors

Torsdag 4. april inviterer vi til Relæxt visning av den skrekkelig morsomme kultmusikalen. 

Velkommen til Relæxt visning av musikalen Little Shop of Horrors. Forestillingen varer i omtrent 2,5 timer inkludert en pause og spilles på Scene Vest. Anbefalt aldersgrense er 10 år. Billetter kan kjøpes her eller ved å kontakte oss på kundeservice@ht.tr.no og 77 60 64 00.

Er du klar for en musikal full av humor, skrekk og med en kjøttetende plante på jakt etter verdensherredømme, i hovedrollen? Velkommen til den legendariske kultmusikalen Little shop of horrors! I Little Shop Of Horrors møter vi Seymour, en nerdete helt med et hjerte av gull. Han jobber i Mushniks blomsterbutikk i slummen. Seymours liv snus på hodet når han en dag kommer over en plante helt utenom det vanlige; den synger blues og den vil ha blod! Seymour inngår en pakt med planten for å oppnå suksess og vinne hjertet til drømmejenta, Audrey. Men plantens stadig økende appetitt på blod leder Seymour inn i en farlig spiral av hendelser han ikke kan kontrollere.

Les den visuelle guiden for forestillingen her: 

Hva er RELÆXT? Når du ser en forestilling, filmvisning eller konsert merket RELÆXT betyr det at vi tilrettelagt spesielt for deg synes det er utfordrende å delta på ordinære forestillinger:

📙 Vi har laget en visuell guide til deg i arrangementsinfoen på hjemmesiden vår så du vet akkurat hva du kommer til, den finner du på halogalandteater.no en uke før forestilling.

💡 Lyset i salen vil være dempet, men aldri slått av.

🎤 Vi tilpasser lydnivået.

🗣 Under relæxte forestillinger er det helt lov til å både snakke høyt, le, gråte, tikse, og rope.

🚶‍♂️ Du kan gå inn og ut av salen så mye du måtte ønske.

🛋 Rett utenfor salen er det et eget område du kan være dersom du trenger en pause fra forestillingen. Da går du ut døra som fører til trappa, og der kan du sitte og slappe av til du ønsker å komme inn igjen.

🙋‍♀️ Det er to verter inne i salen for å assistere publikum og være behjelpelig med det dere måtte trenge.

🫶 Vi ber om at du ikke hysjer på andre, RELÆXT er en hysj-fri sone!