- Er de musikere eller er de skuespillere?

Den elleville historien om Pussycats spiller nå på HT. Vi ba publikum trille terning på forestillingen!

Mystisk, kynisk og med en nesten magisk evne til å skjønne hvilke knapper som til enhver tid skal trykkes på, skrev anmelder i Nordlys, Anki Gerhardsen og trillet en femmer til "PUSSYCATS! En delvis sann historie om å drømme stort". Vi spurte publikum hva de synes om forestillingen!

Les anmeldelsen av forestillingen i Nordlys HER

Eir Berg
En helt fantastisk og nydelig forestilling! Det var litt som å være på konsert. Jeg sitter igjen med følelsen av å være glad.

Fra en som er yngre enn den generasjonen var det interessant å se historien bak, og skjønne at de låtene man bare har hørt på radioen kommer fra en gruppe i Tromsø. 

Det er relevant for alle, også den yngre generasjonen, fordi den tar opp spørsmål om drømmer, håp og endring. Drømmer som faller fra hverandre. 

Terningkast: 5


PUSSYCATS! En delvis sann historie om å drømme stort: KJØP BILLETTER TIL FORESTILLINGEN HER


Anne Marie Rosted
Det var herlig å være med på reisen mellom drøm og virkelighet. Hele ensemblet strålte av spilleglede!

Pussycats herjet i min tid. Jeg var glad i å danse og jeg hadde svingskjørt. Selv om jeg kanskje ikke var i fangruppen, så var vi jo litt kry. 

Det var kjempegod stemning i salen, vi så det litt på årgangen også, hehe. Jeg synes det var deilig å bare være til stede. Det er så mye annet trist som skjer rundt oss. Rett og slett en herlig forestilling! 

Terningkast: 5

Kai Krogh, Eir Berg og Anne Marie Rosted koste seg på generalprøven av PUSSYCATS!
SITTER IGJEN MED EN FØLELSE AV Å VÆRE GLAD: Eir Berg triller en femmer til PUSSYCATS! Her sammen med Kai Krogh og Anne Marie Rosted etter generalprøven. 

Eivind Akselvold
Dette var interessant og lærerikt! Godt spilt, både musikalsk og skuespill. Ida fra Hollow Hearts, som spiller Sverre, var et skikkelig sjarmtroll. 

Det var gøy å høre hele historien. Det er mye man ikke visste. Særlig at det var så tungt på slutten. Jeg trodde oppholdet i Sverige var gøy og moro, men det var jo ikke så enkelt. Det er nok mange som har vært utsatt for det samme. 

Det musikalske er absolutt verdt å se, uansett alder! 

Terningkast: 5

Eivind Akselvold
GØY Å HØRE HELE HISTORIEN: Eivind Akselvold etter generalprøven på PUSSYCATS! 

Marthe Inè Ludvigsen
Dette var veldig gøy! Her var det mye god musikk – også for oss som ikke har noen kjennskap til bandet fra før. 

Jeg er imponert over kulissene og skuespillerprestasjonene. Og så fikk jeg et innblikk i en del av lokalhistorien jeg ikke kjente fra før. Folk i salen sang med. For mange var dette en “blast from the past”. 

Søsteren min og kollegaen min var også med på forestillingen. Alle vi er født på 80-tallet, og synes dette var kjempegøy! Jeg anbefaler alle å dra og se. 

Terningkast: 5

Hanne-Ma Markussen
Jeg koste meg masse! Vi i publikum reiste oss, danset og klappet underveis i forestillingen. For oss Pussycats-patrioter kom Pussycats-følelsen veldig fort. 

Det var en høyere kvalitet på musikerne enn jeg hadde forventet, og jeg er storligen imponert over scenografien. Grunnen til at det ikke holder helt til 6-eren, er fordi jeg synes at historien ble litt langdryg. Jeg savner en litt strammere regi. Men fortellingen gjør absolutt ikke skam på Pussycats-historien. 

Vi satt alle i bilen og nynnet på hver sin Pussycats-låt på veien hjem. Jeg anbefaler alle å få med seg denne. Dette er feelgood! 

Terningkast: 5

Marte Ine Ludvigsen og Hanne-Ma Markussen
FEELGOOD: Hanne-Ma Markussen (t.h.) sammen med Marthe Inè Ludvigsen

PUSSYCATS! En delvis sann historie om å drømme stort: KJØP BILLETTER TIL FORESTILLINGEN HERTom Strøm
Virkelig bra forestilling og historisk interessant. Skuespillerne leverte kjempebra. 

Jeg er såpass ung enda at jeg bare var en liten gutt da Pussycats var på høyden, så jeg var ikke helt med da de var på sitt største. Men jeg var helt med under forestillingen! Jeg elsker musikken. Det var helmax!

Terningkast: 5

Trond Strøm
HELMAX: Tom Strøm trillet en femmer etter forestillingen. 

Svein Spjelkavik
Nord-Norge har fått sin egen Mamma Mia, bare med en mye bedre historie. En historie om å være ungdom, gjøre opprør og om å drømme sammen. Dette er norsk pophistorie. 

Jeg er jævlig imponert av ensemblet! Er de musikere eller er de skuespillere? Mange av musikerne er så “on fire” som skuespillere at det er umulig å vite at de egentlig er musikere – og omvendt. Det skapes et nydelig bilde av manager Sten Ekroth. Og jeg elsker at Sverre Kjelsberg blir spilt av en jente. Et befriende valg! Og scenografien er noe av det råeste jeg har sett. 

Om denne oppsetningen bare skal spille den korte perioden den nå er satt opp er det bare en ting som gjelder: Se denne! 

Terningkast: 6

Svein Spjelkavik
NOE AV DET RÅESTE JEG HAR SETT: Svein Spjelkavik om stykkets scenografi

Sigurd Larsen Øwre
Dette var veldig bra! Jeg er ikke så ofte på teater, men bestemor inviterte oss med på denne. 

Jeg kjente ikke til historien fra før, men den var spennende og lett å følge med på, og de har klart å bringe frem morsomme ting med karakterene. Man trenger ikke å ha noen tilknytning til Pussycats for å få glede av forestillingen.

Jeg synes det var mye bra og morsom musikk! Mange av låtene er lett å få på hjernen. 

Terningkast: 5

Sigurd Larsen Øwre
INVITERT AV BESTEMOR: Sigurd Larsen Øwre syns det var mye bra og morsom musikk. 


Anna Thorsen
Jeg er veldig imponert! Her var det så fullt av liv og energi som det kunne ha vært. Mye action og spenning på scenen. Det føltes så ekte! For meg opplevdes det som å være en del av historien. Skuespillerne er helt fantastiske! Det gnistrer nesten i lufta av energien deres. 

Jeg er ikke fra Tromsø eller Norge, og dette er første gang jeg hører om Pussycats. Men selve historien er universell. Det handler om å ha drømmer, om å se bort fra det som er vanskelig og prøve å nå drømmene dine. Man kan kjenne seg igjen i historien uten å kjennskap til musikken, bandet eller Tromsø. 

Jeg fikk mange gode tanker og følelser av å se forestillingen. Dette var veldig, veldig gøy! 
Terningkast: 6

Anna Thorsen
UNIVERSELL HISTORIE: Anna Thorsen hadde ikke hørt om Pussycats før, men synes historien er universell.