Våre fem beste julegavetips

Bilde fra "Et juleeventyr"

 

Gi fantastiske opplevelser til dem du er glad i

 

1# Til hele familien - Pinocchio

Vi presenterer den kjente klassikeren i ny innpakning. Vår versjon av Pinocchio handler om å være en annerledes familie og å være bra nok for hverandre. Det handler om å oppdage at man kan noe helt spesielt. Og at man faktisk kan få det man ønsker seg, hvis man ønsker sterkt nok og får litt hjelp av magi. Passer for barn fra seks år. Premiere 13. februar.

Kjøp billetter til Pinocchio her

 

2# Til et nordvendt hjerte - Å klore seg fast

Denne danseforestillingen handler om identitet, tilhørighet og viljen til å klore seg fast. Den handler om seks måneder med to meter snø og om hissige mygg. Om følelsen av tilhørighet – den lille hemmeligheten du bærer med deg på innerlomma. Simone Grøtte har tidligere hatt suksess med Mannen som stoppet Hurtigruta – nå kommer hun med et helt nytt og helt nordnorsk prosjekt. Urpremiere 23. januar. 

Kjøp billetter til Å klore seg fast her

 

3# Til dine unge og lovende - Pitbull-Terje og kampen mot barnevernet

Forfatter Endre Lund Eriksen vant ARKs barnebokpris for denne fortellingen om Jim og Terje på 13 år. Gutta prøver å få seg dame – nå på scenen på Hålogaland Teater. Siden de er to raringer, scorer de ikke akkurat høyest på typetoppen. Dessuten er det texas på hjemmebane, noe barnevernet har fått snusen i. Før de kan få seg damer blir derfor Jim og Terje nødt til å ta kontroll over familiesituasjonen. Urpremiere 25. april. 

Kjøp billetter til Pitbull-Terje og kampen mot barnevernet her

 

4# Til alle voksne - Når det storme som verst

Vi møter igjen den Alzheimer-rammede André, som vi kjenner fra forestillingen Faren. Denne gangen blir vi også kjent med hans kone, Madeleine, og med parets to døtre. Når vi møter dem i familiens hjem, har noe dramatisk skjedd. Det ligger en stemning av sorg og tap over familien. Når det storme som verst er en svært trist kjærlighetshistorie som man blir klok av. Norgespremiere 7. mai. 

Kjøp billetter til Når det storme som verst her

 

5# Til dem som liker å plukke selv - Gavekort

Vi tilbyr verdikort som kan brukes til alle vårens forestillinger, verdien velger du selv. NB! Frist for utsendelse av fysisk kort er utgått, men man kan fortsatt hente kort fysisk på Aurora Focus Kino

Kjøp verdikort her

Lykke til med den hektiske førjulstiden og ha en riktig god jul :)