Penthouse playboys til Tromsø

Jens Pikenes i Penthouse Playboys

Jens Pikenes & co. vrikker julen inn i Teaterkafeen.

Vår samarbeidspartner, Teaterkafeen - på HT, har booket et av Oslos mest glitrende juleshow og da blir det fest i foajeen! Penthouse Playboys har vrikket julen inn i hovedstaden i 25 år, og i år tar de med seg sirkuset til Tromsø for aller første gang. "Fordi daman nordaførr fortjene det", som de selv sier.

Kjøp billett her

Dette kan du vente deg, i følge en pressemelding fra Teaterkafeen:

«Penthouse Playboys vrikker julen inn» er kanskje hovedstadens mest populære, tradisjonsrike og overdådige førjulshow. Den bestselgende konserten på Rockefeller hvert eneste år. Den største festtradisjonen for livsglade og kvalitetsbevisste kvinner. Og ikke minst: Det morsomste du kan gjøre i adventstiden - med klær på!

I år inviterer Penthouse Playboys til julevrikk for 25. gang! Og tar med seg sirkuset til Tromsø – for aller første gang. Fordi daman nordaførr fortjene det! 

Og hva får de oppleve? En overdådig cocktail av glam, glitter, glede og galskap - skeive coverversjoner, drøy verbalhumor, utrolige kostymer og - i bunnen: helproff musikalitet, besørget av et 9-manns orkester og kvinnelige korister. Men først og fremst er dette kvelden der publikum glemmer alt som heter hverdag, og gir seg sine lyster og drømmer i vold. Dette er ikke en konsert. Det er en fest!

Kjøp billett til Penthouse Playboys i Teaterkafeen

Publiseringsdato
18.09.2019