Stein Sebastian Fredriksen har gått bort

Stein Sebastian Fredriksen

Teatret er i sorg over å ha mistet en god venn og kollega.

Tirsdag denne uka mottok teatret den tunge nyheten om at markeds- og informasjonsrådgiver Stein Sebastian Fredriksen (56) har gått bort. Stein jobbet ved teatret i seks år og han etterlater seg et stort tomrom blant sine kollegaer.

– Stein var et varmt og snilt menneske som var samfunnsengasjert og kunnskapsrik. Han var en dyktig fagperson som kjente teatrets historie og han hadde en skarp penn. Dette kom som et sjokk på oss og Stein vil bli dypt savnet. Våre tanker går til hans nærmeste, sier fungerende teatersjef Guri Johnson.

Stein hadde et stort nettverk og var blant annet kjent for Tromsøs befolkning som festivalsjef for Arctic Pride.

– Vi har mistet lederen vår, og det vil nok ta litt tid å komme seg etter sjokket. Stein var drivkrafta bak Tromsø Arctic Pride i mange år, og hans arbeid har vært avgjørende for festivalens størrelse og betydning, sier styreleder i Tromsø Arctic Pride, Øivind Ballovarre Østbø, til iTromsø.

Teatret kommer til å samle de ansatte til en intern minnestund på torsdag.

– Det er helt ubegripelig at dette kunne skje så plutselig og uventet. Mange her kjenner veldig på følelsen av at Stein er borte. Det skal bli godt å samles og minnes Stein som det fine mennesket og den gode kollegaen han var, sier markeds- og informasjonssjef Anika Mackenroth.

Publiseringsdato
27.03.2019