Nå skal «årets beste barneforestilling» på turné!

Tobias og Pauline.

Forestillingen «Tobias og dagen det smalt» begeistret både publikum og anmeldere i fjor. Nå skal den besøke 13 plasser i Troms, Nordland og Finnmark.

«Ei forestilling med god plass til både alvor og humor», skrev anmelderen i iTromsø etter premieren i 2018. Det har hundrevis av barn og voksne fått bekreftet siden. «Tobias og dagen det smalt» er en forestilling om å være annerledes, og den rører like mye ved hjertet som ved lattermusklene. Vi blir kjent med Cecilie som innerst inne er Tobias, og som syns det er trøblete at innsiden ikke matcher utsiden. Bestevenn Pauline har en ninja-greie på gang og sliter litt med å holde fokus når Cecilie trenger råd. Heldigvis iler den fantasifulle dinosaureksperten Konrad til når Tobias trenger en time-out. Det hele foregår i en fargerik scenografi full av morsomme overraskelser, og med musikk komponert av selveste Aggie Peterson («Frost»).

«Tobias og dagen det smalt» ble tildelt den høythengende Heddaprisen for Årets barneforestilling 2018. I februar og mars skal «Tobias» på turné i Nord-Norge. Rimfrost teaterensemble, som sammen med Hålogaland Teater står bak produksjonen, ser fram til å introdusere Tobias, Pauline og dinosaureksperten Konrad for et nytt publikum.

Forestillingen varer omlag 50 minutter og passer perfekt for barn i barneskolen og mellomtrinnet (og voksne så klart).

Her kan det lastes ned pressebilder fra forestillingen.

Kontakt: Skuespiller Kristine Myhre Tunheim, tlf 975 70 618

Turnérute:
Finnsnes 19.2.
Sjøvegan 20.2.
Harstad 21.2.
Sortland 23.2.
Nordreisa 26.2.
Skjervøy 27.2.
Alta 28.2.
Hammerfest 1.3.
Honningsvåg 4.3.  
Lakselv 5.3.
Tana 6.3.
Båtsfjord 7.3. 
Vadsø 8.3.

Publiseringsdato
10.02.2019