Kirsti Sparboe ute av "Operetten om Mack"

Kirsti Sparboe, her fra lanseringen til "Operetten om Mack". Foto: Stein Fredriksen

14. februar skulle Kirsti Sparboe ha stått på scenen på Hålogaland Teater i «Operetten om Mack». På grunn av en skade må hun trekke seg fra forestillingen.

De siste ukene har Kirsti Sparboe tilbragt i hjembyen Tromsø med prøver til den stort anlagte musikalske fortellingen «Operetten om Mack». På en prøve torsdag denne uka falt hun så uheldig at hun brakk overarmen. Det betyr at hun er satt ut av spill i noen uker, og at hun må trekke seg fra rollen som Agnes Mack.

– Kirsti er en tøff dame som vanligvis ikke lar seg stoppe av noe, men dette bruddet har satt en effektiv stopper for all aktivitet i noen uker. Det er tungt for henne å ikke kunne stå på scenen og vi føler med henne, sier teatersjef Ketil Høegh.

Teateret er nå i gang med å finne en erstatter som kan overta rollen. Prøvene fortsetter som planlagt med sikte på premieren 14. februar.

– Det er klart vi er lei oss for å ha mistet Kirsti fra ensemblet, men vi er tross alt glade for at det går etter forholdene bra med henne. Det blir noen ekstra prøver med en ny skuespiller, men premieren kommer til å gå som planlagt, sier Høegh.

Publiseringsdato
08.02.2019