Ekstraforestillinger på Faren

Publikum har strømmet til Hålogaland Teater etter premieren på «Faren» 3. mai og billettene er revet bort. Nå slår teatret til med to ekstraforestillinger.

Forestillingen «Faren», av franske Florian Zeller og med Kristian Fr. Figenschow i hovedrollen, har berørt publikum i stort monn. Tilbakemeldingene fra publikum og anmeldelsene i avisene viser at forestillingen virkelig har truffet en nerve. Handlingen i «Faren» er om den eldre mannen André som utvikler Alzheimer, og som etter hvert opplever at virkeligheten blir mer og mer uvirkelig.

Temaet demens og Alzheimer har vært berørt flere ganger før både i litteratur, film og på scenen, men i «Faren» får vi for første gang høre historien fra den som selv er rammet av sykdommen.

Allerede før premieren 3. mai var drøyt 70 prosent av billettene solgt, og nå er så godt som alle billettene solgt. Derfor er Hålogaland Teater veldig glad for å presentere to ekstraforestillinger. De blir spilt mandag 14. og mandag 28. mai. Siste forestilling er lørdag 2. juni. Billetter bestilles på www.ht.tr.no

Publiseringsdato
08.05.2018