Lille Hålogaland Teater åpner nå dørene for flere som vil prøve seg på teater.

Er du mellom 8 og 15 år, og vil være med på teater, lek og moro? Da kan Lille HT Lørdag være noe for deg. Fem lørdager i februar og mars er satt av for å gi flere barn en smakebit på hvordan det er å jobbe med teater

- Vi opplever stor interesse rundt Lille HT, og vi har ikke plass til alle som ønsker å være med. Derfor gir vi dette tilbudet slik at flere får sjansen, sier kunstnerisk leder for Lille HT, Katrine Strøm. Det er også mange som lurer på om teater er noe for dem, og dette vil være en flott og uforpliktende arena hvor man kan teste det ut.

Instruktørene vil være de samme som underviser Lille Hålogaland Teater. Det er et ungt instruktørkorps som brenner for teater. Barna vil lære om ulike teaterformer, øvelser og teknikker.

- Det blir mye lek og moro, og her kan man være med én gang eller to, eller alle fem lørdagene dersom man synes det er gøy. Det er helt uforpliktende, sier Strøm. Her vil det være rom for å utvikle seg som skuespiller gjennom øvelser som gir de som deltar viktige redskaper som man kan få bruk for på alle slags scener - enten man skal holde foredrag på skolen, holde tale i tante sin bursdag eller man skal være med i en forestilling, sier hun.

Lille HT Lørdag har oppstart 10. februar.

Sikre deg plass her!

Publiseringsdato
16.01.2018