«Sound of Music» på sykehus og sykehjem

Artistene fra «The Sound of Music» holder tre minikonserter på sykehjem og sykehus i Tromsø. Slik kan de som ikke klarer å komme til teatret glede av musikken likevel.

Musikere og skuespillere fra suksessforestillingen «The Sound of Music» på Hålogaland Teater legger ut på en liten miniturné på sykehuset og to sykehjem i Tromsø. De byr på de kjente og kjære sangene fra stormusikalen «The Sound of Music». De vil også spille musikk av Mozart og julemusikk.

Forestillingen «The Sound of Music» har gått for smekkfulle hus siden premieren. Ved hjelp av midler fra Sparebank1 kan nå folk som ikke selv klarer å komme seg til teatret få nyte godt av den vakre musikken. Vi hadde første konsert onsdag på Kroken sykehjem. Deretter blir det konsert torsdag på UNN og fredag går ferden til Heracleum sykehjem

Medvirkende på konsertene er sangerne Emilie Tverbak og Kyrre Vanebo under musikalsk ledelse av Simon Revholt. Ellers medvirker musikerne Sander Tingstad, Narin Musayeva, Katrina Brown og Georgy Ildeykin fra NOSO. På programmet står «Going on seventeen», «Edelweiss» og «Naturen får liv» fra «The Sound of Music» samt Mozarts «Divertimento i F-dur» og «Nordnorsk julesalme».

Konserter:
Onsdag 15. november klokken 12:30 på Kroken sykehjem
Torsdag 16. november klokken 12:00 på UNN
Fredag 17. november klokken 11:45 på Heracleum sykehjem

Publiseringsdato
15.11.2017