SKRIVEKONKURRANSE FOR UNGDOM I TROMSØ!

Bli med på konkurranse og skriv om ditt rareste, fineste, kjipeste, morsomste ferieminne. Vinneren får publisert sitt bidrag i Nordlys, og får ta med hele klassen på forestillingen Den sommeren pappa ble homo på Hålogaland Teater!

Arvidsjaur opplever en sommer litt utenom det vanlige. Nordfjordbotn er verdens kjedeligste sted. Det regner, det er dårlig dekning, og den eneste attraksjonen er et utedass. Her skal Avidsjaur (13) tilbringe sommeren sammen med pappa (og hunden Waldo) i ei trang og umoderne campingvogn, parkert på jordet til Roger Berg som er pappaen til Indiane.  Men pappa blir rar, Indiane blir forelska, og Roger Berg går rundt i bar overkropp og er veldig homo.

 

Den sommeren pappa ble homo er historien om Arvidsjaurs noe uvanlige sommerferie.  Nå inviterer vi elever på ungdomsskolen til å fortelle om sin uvanlige sommer, og kårer en vinner som får ta med hele klassen på forestilling. Husker du en sommer som var spesiell, rar, morsom, kjedelig eller hvor noe merkelig hendte?

 

Send din historie til heidi@ht.tr.no innen 10. april, og bli med i trekningen!

 

Les mer om forestillingen på www.halogalandteater.no

 

Om konkurransen:

Vinneren kåres av Hålogaland Teater i samarbeid med forfatter Endre Lund Eriksen. Husk å skriv fullt navn, navn på skole og kontaktinformasjon på ditt bidrag. Vinneren får sitt bidrag på trykk i Nordlys!