Hjerterom i julen

Kommer du innom Hålogaland Teater i adventstiden kan du være med på å gi noen en hyggelig jul.

Hålogaland Teater er med på aksjonen «Hjerterom i Jula»  - et konsept som styres av Tromsø Næringslivsforening.

 

Alle som kommer innom teatret i perioden 2. desember til 15.desember vil få muligheten til å anbefale en person eller flere som de mener fortjener en helt spesiell jul. Det kan f.eks. være noen som har hatt en vanskelig tid eller har utmerket seg på en helt spesiell måte.

 

Det er ingen kriterier, her er det helt opp til hver enkelt å anbefale den eller de personene de ønsker.

 

Forslagene fra alle bedriftene samles inn av Næringsforeningen og en forhåndsbestemt jury vil se over og vurdere alle forslagene. Vinneren vil bli tildelt alle gavene som bedriftene i sentrum har gitt, og vil da uten tvil få en helt fantastisk og uforglemmelig jul.

 

Hålogaland Teater vil bidra med noen teaterbilletter.

 

For å komme med ditt forslag, fyll ut skjemaet og legg i boksen ved det store, svarte bordet når man kommer inn i foajeen.