Jeppe rider igjen

Det er noen få billetter igjen til «Jeppe» i Tromsø før han legger ut på turné i Nordland, Troms og Finnmark.

Suksessforestillingen «Jeppe» med Finn Arve Sørbø i hovedrollen er tilbake på Scene Vest i Tromsø med fire forestillinger. Det finnes fortsatt noen få billetter igjen til forestillingene 10., 11., 13. og 14 oktober, men her må du virkelig skynde deg om du skal få oppleve lattersuksessen basert på Ludvig Holbergs evige klassiker «Jeppe på bjerget».

 

Deretter legger «Jeppe» ut på turné med turnéstart i Narvik 16. oktober. Så går ferden videre gjennom Troms og Finnmark og den ender i Vadsø 27. oktober.

 

«Jeppe» gikk sin seiersgang på Scene Vest i fjor høst til smekkfulle hus. Ketil Høegh har regien for forestillingen og har sammen med Ragnar Olsen lagt handlingen til Tromsø i dag. Forestillingen ble nominert til Heddaprisen i to klasser; Finn Arve Sørbøe som beste mannlige skuespiller og Ketil Høegh og Ragnar Olsen for beste scenetekst.

 

Anmelderne ble i skikkelig godlune av forestillingen og rullet både femmere og seksere på terningene. Samtidig må Hålogaland Teater erkjenne seg skyldig i at svært mange publikummere fikk såre lattermuskler etter å ha møtt Jeppe og hans ville persongalleri. Og nå er det altså på han igjen…

 

Turnérute:

Tromsø                10., 11., 13. og 14. oktober

Narvik                   16.10

Harstad                17.10

Sjøvegan             18.10

Finnsnes              20.10

Heggelia              21.10

Skjervøy              22.10

Alta                        23.10

Lakselv                 25.10

Tana                      26.10

Vadsø                   27.10

 

Om Jeppe

Bilder fra forestillingen

Billetter til turneen får du her.

Billetter til Scene Vest får du her.