Pippi kommer til et sted nær deg

Tirsdag starter Pippi Langstrømpe og vennene hennes sin reise rundt i Troms og Finnmark. Det blir både skjemt, skrøner, sang, hest og ape og masse lek – for store og små barn.

Når Pippi møter Tommy og Annika begynner hun umiddelbart å leke med dem. Pippi får menneskene hun møter til å leke. Og når Pippi og vennene hennes kommer til deg, oppfordrer hun publikum til å bli med på leken.

 

«Pippi Langstrømpe» gikk i vår sin seiersgang på Scene Vest på Hålogaland Teater i Tromsø, men nå skal hun og vennene henne ut på tur. De begynner reisen i Harstad tirsdag 10. september og ender opp i Kirkenes 26. september. I løpet av turneen er Pippi innom 14 steder i Troms og Finnmark.

 

I vår var det første gang «Pippi Langstrømpe» ble satt opp på Hålogaland Teater og for første gang snakker hun nordnorsk, i Ragnar Olsens oversettelse av Astrid Lindgrens verdenskjente klassiker publisert i 1945. Siden har Pippi erobret store og små barn over hele verden med bøkene om verdens sterkeste jente, teaterstykket om henne og ikke minst filmene. Nå skal hun på turné og vi er stolte av å invitere til en leken stund med mange barns store helt.

 

Les mer om forestillingen, og se turnéruten her

 

Velkommen til Hålogaland Teater på turné!